03. september 2008

VSTAJENJE

KAJ JE VSTAJENJE?

Vstajenje je integracija ali združevanje Duha in Človeka in je naravna in naslednja stopnja v naši človeški evoluciji.

Smo več kot človeška bitja, smo tudi zavestna bitja.

Ni vsa naša energija utelešena v našem fizičnem človeškem okvirju. Vsakdo od nas ima dele sebe, ki so ostali v ne-fizičnem. Ti deli so ostali v duhovnih sferah kot čisti duh ali zavest, medtem ko ima naša preostala zavest tu v fizičnem svetu svoje dogodivščine.

Ta duhoven del nas samih, ki ga jaz imenuje Božanski Jaz /Divine Self/ je dolgo čakal, da se naša človeška zavest razvije do točke, kjer je pripravljena se razširiti onkraj vidnega, fizičnega sveta ter združiti znanje, modrost in preprosto veselje Božanskega Jaza v človekov vsakdan.

Vstajenje je združevanje Božanskih in Človeških delov sebe ter postopno stapljanje in prelivanje energij obeh, zato, da bi se lahko združili kot eno.

Pri procesu gre za odkrivanje in opuščanje načinov na katere omejujemo sami sebe. Je ponovno odkritje svojih ustvarjalnih sposobnosti. In je to, da pri tem vidimo kako masovna človeška zavest kreira realnost (ter smo dovolj pogumni, da stopimo ven iz tega sistema).

Je povezovanje z obsežnim izvirom zavesti, katere del je tvoja Božanskost. Božanskost je duhovna inteligenca. S tem, ko se odpreš in dovoliš svoji Božanskosti, da postane eno s teboj, se odpiraš vsemu znanju in modrosti, ki ga/jo boš kadarkoli potreboval. Ugotoviš, da so odgovori, ki jih potrebuješ že tu, pogosto še preden se sploh zaveš, da imaš vprašanje. Ugotoviš, da preprosto veš stvari, pa sploh ne veš kako si prišel do tega, da to veš!

Če so ti neprijetni simptomi, kot sta žalost in depresija znani, zagotovo nisi sam v tem! Obstaja več tisoč, mogoče celo več milijonov ljudi, ki prav tako kot ti, gredo sedaj skozi svoje potovanje vstajenja, saj smo v času, ko proces spremembe in prebujenja poteka po vsem svetu.

Vstajenje je naraven proces izpuščanja starega in opuščanja težjih vibracij, kjer se porajajo konflikti. Je učenje kako bivati v višjih, lažjih vibracijah, kjer sta vodili harmonija in radost.

Konec koncev je vstajenje tudi razvijanje do točke, kjer lahko rečeš, z absolutnim vedenjem in prepričanjem, da si ti svoj Bog, svoja lastna avtoriteta, da si božanski in večen. Je proces v postajanje Božanskega človeka.

Vstajenje - integracija Duha in Človeka - se bo, slej ko prej, dogodila vsakomur. Večina človeštva nanjo še ni pripravljena in mogoče tudi nikoli ne bo - vsaj ne v tem življenju.

Seveda lahko traja nekaj generacij preden bo večina človeštva pripravljena sprejeti, da so večna, božanska bitja - angeli, ki hodijo po Zemlji. In to je v redu, je OK. Igra človeškega življenja je lahko zelo zabavna in nihče ne bo prisiljen v to, da bi to igro zapustil pretvarjajoč se, da ni tisti, ki nadzoruje svojo realnost, preden bi bil pripravljen na to.

Ali si pripravljen/a? Globoko dihaj in se vprašaj sledeče:

- Ali si pripravljen/a sprejeti, da si večno bitje, ki je živelo na Zemlji že velikokrat poprej?
- Ali si pripravljen/a sprejeti, da si ustvarjalec vsega v svojem življenju?
- Ali si pripravljen/a biti Zbujeni Angel, ki ponovno odkriva svojo moč kreacije in manifestacije?
- Ali si pripravljen/a biti zavesten in suveren kreator svojega življenja, raje kot popuščati agendam, pravilom in pričakovanjem masovne zavesti?
- Ali si pripravljen/a povabiti energijo svojega Božanskega jaza - svoje duše - da se zlije s tvojo človeško zavestjo zato, da bi lahko postal/a več tistega, kar ti resnično si?

Tvoja duša hrepeni po tem, da odgovoriš: ''Da!''.

Vir prevoda: Awakening Angel - The Ascension Symptoms
Prevod: Igriva Vila

3 komentarji:

Anonimni pravi ...

Waw,res božansko sporočilo:) Super da si se odločila za prevod,da bo dostopno vesoljni sloveniji:) zanimiva je tudi ura posta 22:22 !

Unknown pravi ...

Pozdravljeni!

Res Božansko!!!

Ivo, tudi tvoj post je zanimiv:13.13...

Igriva Vila pravi ...

Hvala obema! Bodita čudovita! :)

In Dana - tvoj komentar 16:06 :))