14. september 2008

SVETLOBA V NAS

SVETLOBA V NAS
Karen Bishop, 12. september 2008

Zadnjih nekaj tednov se energije niso dosti spremenile. Še vedno smo v fazi, ko smo se ''odklopili od enega izhoda'' in naši priključki čakajo, da jih priklopimo drugam. To je nedvomno izjemen čas. V tem stanju se pripravljamo na povsem nove nas in povsem nove vloge.

Biti izklopljen pomeni, da so stvari v mirovanju, pri čemer lahko čutimo, kot da gre več ven, kot prihaja nazaj do nas.

V tem pripravljalnem času imamo priložnost, da se odpremo in utelesimo več luči. Ko bo ta stopnja končana, bomo spet začutili svetlikanje novih povezav.

Lahko, da se bomo nenadoma brez posebnega razloga počutili zelo močne. Lahko, da bomo čutili, da sedaj lahko zavzamemo stališče. Lahko, da bomo pripravljeni, da izpustimo nekaj starih stvari in se končno premaknemo naprej… pripravljeni, da se v polnosti odklopimo od energij, ki so v zelo drugačnem prostoru kot mi. Lahko bomo začutili, da je čas za našo pot.

V preteklih nekaj mesecih se je dogodil velik premik, četudi se ni zdelo, da se sploh karkoli dogaja. Ta premik je neposredno povezan s tem, kar se bo šele zgodilo in s povezovanjem z novimi in drugačnimi energijami. Naše stare vloge držanja luči za ves planet so končane. To lahko za nekatere pomeni zmedo, saj se je spremenilo tisto, kar smo vedno bili, vendar se vsi neprenehoma razvijamo. Tega ne rabimo več početi, saj smo zaključili eno pomembno fazo.

Obstaja dober razlog za to da se nam zdi, da primanjkuje luči in da je prisotno veliko ''teme''. Sedaj utelešamo v sebi veliko več luči. In zaradi tega ni več potrebe, da le ta pride do nas od zunaj. Mi smo sedaj tisti, ki imamo ''žogico''. Mi sami smo svetloba – bolj kot kdajkoli poprej.

Še vedno smo in vedno bomo povezani z Virom, vendar pa bomo sedaj upravljali z našo energijo na drugačen način. V te nove načine bomo vodeni in povezani brez, da bi morali zavestno vedeti kako. Diplomirali smo.

Tako imamo sedaj vzpodbudo za to, da pričnemo delati tisto, kar si želimo. To sedaj pomeni, da povezovanje z energijami zunaj nas, kakor smo to počeli v preteklosti, zato, da bi se priključili na ''tok'' ali da bi našli svojo smer, ni niti približno tako potrebno. Včasih smo ob odločitvah čakali na ''znak'' ali na vodstvo, sedaj pa lahko samo izberemo, kar želimo in to tudi udejanimo (pripravimo do tega, da deluje). To je sedaj popolnoma na nas. Ni več ''prav ali narobe'', ni več vodstva ''od zgoraj'', saj je edino vodstvo, da so stvari odvisne od nas samih. Zaslužili smo si to. Tako se sedaj res ''ponovno povezujemo'', a povezujemo se sami s seboj… z našimi resničnimi, avtentičnimi in z lučjo napolnjenimi jazi.

Ko opuščamo ''staro celoto'', se pričenjamo učiti o mejah in razločevanju. Četudi bodo v naše prostore še vedno želele priti drugačne energije, bomo sedaj znali z njimi ravnati na nove in boljše načine. To pa zaradi tega, ker z njimi nismo več povezani na načine kot smo bili v preteklosti. Sedaj smo bolj odvezani ter lahko v situacijah vidimo ljubezen, saj vemo, da se vse te stvari ne tičejo nas. Ne potrebujemo več ''delati z njimi'' ali celo poizkušati in biti del njih. Nismo več povezani, zato jih lahko sedaj opazujemo, vedoč, da se ne gre za nas in jih lahko zaradi tega vidimo na bolj ljubeč način.

Čudovite stvari so pred nami, vendar so vse vezane na to, kako bomo izbrali ravnati z njimi ali si interpretirati dogajanje. Ne rabimo več čakati na boljše dneve, saj ima vsak dan svoje darove in lepoto, če le izberemo to videti. Boljši dan pride skoz nas. Na ta način smo sedaj močnejši kot kadarkoli do sedaj.

Bolj kot se približuje 22 september in jesensko enakonočje, bolj se tudi mi približujemo novim stvarem. Svetlejše in boljše stvari bodo odvisne od vsakega posameznika, saj smo mi ustvarjalci. Povezovanje z našimi željami / strastmi, s tistim ob čemer se počutimo čudovito, ter povezovanje z našimi dobrimi in posebnimi prijatelji so temeljni načini za povezovanje z več luči. In vedenje o tem, kdo v resnici smo, medtem ko bomo planetu predajali svoje darove, je tisto kar nas bo avtomatično postavilo na mesta naših čudovitih povezav.

Veliko ljubezni za vse vas…

Karen Bishop – Latest Energy Alert
Prevod (skrajšan:): Rolanda – Igriva Vila

Ni komentarjev: