05. julij 2008

DVANAJST ZNAKOV

Spodnje besedilo je nastalo že nekaj let nazaj. Veliko nas je občutilo te simptome in živelo z njimi. Ob prehodu v Novo Energijo, ko življenje postaja vse bolj intenzivno jih je dobro ''obnoviti''. Tudi za tiste, ki se bodo v teh letih šele začeli prebujati.

~ Dvanajst znakov vaše prebujajoče se božanskosti ~

Geoffrey Hoppe in Tobias

Shaumbra pomeni Družina in Globoko Notranje Prijateljstvo.

Bolečine v telesu, še posebej v vratu, ramenih in hrbtu. To je posledica intenzivnih sprememb na vaši DNK ravni, ko se v vas prebuja 'Kritusovo seme'. Tudi to bo minilo.

Občutek globoke notranje žalosti brez očitnega razloga. Sproščate svojo preteklost (tega življenja in preteklih) in to povzroča občutek žalosti. To je podobno izkušnji ob selitvi iz hiše, kjer ste živeli dolga leta, v novo hišo. Ne glede na to, kako zelo si želite preseliti v novo hišo, obstaja občutek žalosti ker za sabo puščate spomine, energijo in izkušnje stare hiše. Tudi to bo minilo.

Jok brez očitnega razloga. Podobno kot pri prejšnjem odstavku. Dobro in zdravo je, da pustimo solzam teči. To pomaga sprostiti staro energijo, ki je v nas. Tudi to bo minilo.

Nenadna sprememba v službi ali karieri. Zelo pogost simptom. Ko se spreminjate, se bodo spremenile tudi stvari okrog vas. Ne skrbite, ali boste našli 'popolno' službo ali kariero v tem trenutku. Tudi to bo minilo. Ste v tranziciji in morda boste morali menjati nekaj služb, preden se ustalite tam, kjer boste našli svojo strast.

Umik od družinskih zvez. S svojo biološko družino ste povezani s staro karmo. Ko se osvobodite karmičnega kroga, se vezi starih razmerij sprostijo. Izgledalo bo, kot da vas nosi stran od vaše družine in prijateljev. Tudi to bo minilo. Čez nekaj časa boste mogoče z njimi ustvarili nov odnos, če bo to ustrezno. Vendar bo to razmerje osnovano na novi energiji brez karmičnih vezi.

Nenavadni vzorci spanja. Verjetno je, da se boste pogosto zbudili med 2:00 in 4:00. V vas se odvijajo številne stvari in pogosto se zgodi, da se zbudite, da 'zajamete zrak'. Ni razloga za skrb. Če ne morete ponovno zaspati, vstanite in se ukvarjajte s čim, raje kot da bi ležali v postelji in skrbeli zaradi človeških stvari. Tudi to bo minilo.

Intenzivne sanje. Le-te lahko vključujejo sanje o vojni in bojih, o preganjanju ali pošastih. Zdaj dobesedno osvobajate staro energijo iz sebe in te energije preteklosti so pogosto simbolizirane kot vojne, bežanje ter čudaki. Tudi to bo minilo.

Fizična dezorientacija. Včasih se boste počutili zelo neprizemljeni. Boste 'prostorsko izzvani' (spatially challenged) z občutkom, kot da ne morete postaviti dveh stopal na tla ali kot da hodite med dvema svetovoma. Ko vaša zavest prehaja v novo energijo, se vaše telo včasih obotavlja zadaj. Preživljajte več časa v naravi, da bi pomagali prizemljiti novo energijo v sebi. Tudi to bo minilo.

Povečani 'samogovori'. Zalotili se boste, da se bolj pogosto pogovarjate s sabo. Nenadome se boste zavedli, da ste klepetali s sabo zadnje pol ure. Znotraj vašega bitja nastaja nova raven komunikacije in s samogovorom se dotikate vrha ledene gore. Pogovorov bo vedno več in postajali bodo vedno bolj tekoči, koherentni in dajali bodo vedno večji vpogled. Ne meša se vam, ste samo Shaumbra, ki se giblje v novo energijo.

Občutki osamljenosti, celo v družbi drugih. Morda se boste počutili osamljeni in ločeni od drugih. Morda boste čutili željo, da bi se izognili skupinam in množicam. Kot Shaumbra, hodite po sveti in osamljeni poti. Kolikor vam že občutki osamljenosti povzročajo tesnobo, se je v teh časih težko povezati z drugimi. Občutki osamljenosti so povezani tudi z dejstvom, da so vaši vodniki odšli. Z vami so bili na vseh potovanjih v vseh vaših življenjih. Čas je bil, da se umaknejo, da lahko napolnite svoj prostor s svojo lastno božanskostjo. Tudi to bo minilo. Notranja praznina bo napolnjena z ljubeznijo in energijo vaše lastne Kristusove zavesti.

Izguba strasti. Morda se boste počutili popolnoma brez strasti, z malo ali brez želje, da bi naredili karkoli. To je v redu in je samo del procesa. Vzemite si ta čas, da delate 'nič'. Ne borite se sami s sabo glede tega, ker bo tudi to minilo. Podobno je 'reboot-u' računalnika. Za krajši čas se morate zapreti, da bi naložili zapleteno novo programsko opremo, oziroma v tem primeru vašo lastno Kristusovo zavest.

Globoko domotožje, želja vrniti se Domov. To je verjetno najbolj težek izziv od vseh pogojev. Doživite lahko globoko in vseprežemajočo željo, da bi zapustili planet in se vrnili domov. To ni 'samomorilski' občutek. Ne temelji na jezi ali frustraciji. Ne želite ga napihniti ali dramatizirati zase ali za drugega. V vas je tihi del, ki želi Domov. Glavni razlog za to je čisto preprost. Zaključili ste svoj karmični krog. Izpolnili ste svojo pogodbo za to življenje. Pripravljeni ste začeti novo življenje še v tem telesu. Med tem procesom tranzicije imate notranji spomin, kako je biti na drugi strani. Ali ste pripravljeni se zapisati za novo nalogo tukaj na Zemlji? Ali ste pripravljeni prevzeti izziv prehoda v Novo Energijo?

Res, lahko bi šli Domov v tem trenutku. Vendar ste prišli tako daleč in po mnogih, mnogih življenjih bi bilo škoda oditi pred koncem filma. Poleg tega vas Duh potrebuje tukaj, da boste pomagali drugim pri prehodu v novo energijo. Potrebovali bodo človeškega vodnika, kot ste vi, ki je prepotoval iz stare energije v novo. Pot, po kateri hodite v tem trenutku, vam zagotavlja izkušnje, da lahko postanete Učitelj Novega Božanskega Človeka. Kakor je že vaše potovanje včasih osamljeno in temno, ne pozabite, da nikoli niste sami.

Viri informacije:
- Članek na Pozitivkah
- Crimson Circle - Awakening Sings

3 komentarji:

Anonimni pravi ...

Pozdravljena, Vila!

Neverjetno, tole se mi je dogajalo proti koncu leta 2000...

Vem, zelo zapoznel komentar, glede na datum, ampak sem morala pripisati svoje misli...

Sprašujem se, kakšen scenarij sledi, ali je to v redu, da se sedaj počutim Doma, polno sreče me doletava zadnje čase...?

Je to normalen potek dogodkov..?

Dana

P.s.. ni šla prijava drugače kot Anonimni...

Igriva Vila pravi ...

Živjo, Dana!

Res je neverjetno, ko ugotovimo, da v ''čudnih'' energijah nismo bili sami. Če ne drugega, je mene to takrat potolažilo. Proces je tako ali tako individualen za vsakega posameznika.

Kakšen scenarij sledi? Kakor sama to dojemam, predvsem pa občutim, je tvoje doživljanje, da se sedaj pa počutiš Doma čisto naravno. Dosegla si eno ''stopnjo'' in prehodila potrebne korake, da se vidiš drugače in da tudi svet dojemaš drugače (no, vsaj tako je to bilo pri meni). Če ti uspe ostati tukaj - suupeer! Je pa velika verjetnost, da se bodo stvari v tebi spet in znova začele obračati, ker energije enostavno niso nekaj stalnega in stabilnega in ker četudi prispemo na nek cilj, si želimo čez nekaj časa spet odpotovati naprej.

Sama to leto doživljam zelo intenzivno in to potem, ko sem se kakšno leto ali skoraj dve, počutila Doma. Je pa res, da mi MIR v meni, ki sem ga vzpostavila v tistih zame manj intenzivnih časih, danes tako zelo pomaga, ker če ne drugega le-tega nisem ''izgubila''. Vsekakor je res, da je Življenje potovanje in ne cilj.

Meni osebno zelo pomagajo tudi orodja, ki so jih na svet prinesli channelerji Kryona, Crimson Circa in Grupe (Lightworker). Posebej dobrodošlo je vedenje, da energije, ki jih občutim niso moje, razen, če tako zberem. Dobrodošlo je, da vem, da sem jaz tista, ki lahko izbiram. Čudovito je, ko znam vzpostaviti ta mir v sebi tudi v kritičnih situacijah in si v sebi narediti ''varen prostor''.

Vsekakor sem sama hvaležna za vse te informacije, zato jih tudi podajam naprej. Ker meni so bile in so še v veliko pomoč na poti skozi Življenje.

Hvala za komentar!

Lepo lepo bodi!

Rolanda

Igriva Vila pravi ...

Pa še to moram dodati - ne glede na to, da so stvari v tem letu zame tako intenzivne, je stik s samo sabo tako globok, da me to enostavno ne odvrača od doživljanja sreče in veselja na tem našem planetu.

:)