29. marec 2008

USPELO NAM JE!

Karen Bishop
KAJ SE DOGAJA NA PLANETU ZEMLJA?
NAJNOVEJŠI ENERGETSKI ALARM
24. marec 2008

~ USPELO NAM JE! ~

Pozdravljeni!

Končno smo dosegli kritično maso s čimer smo ustvarili ''veliko razbremenitev''. Dovolj velika množica ljudi je imela čas, da izbere, se spremeni in se razširi ter s tem dobi priložnost da v polnosti biva na ''drugi strani''. Naše čakanje in tako imenovano delo ''držanja prostora'' za druge je sedaj končano. Konec marca ponavadi prinaša veliko novega, saj enakonočje služi kot sredstvo za ta pretok. K temu dodajmo še polno luno in energijo Velike noči, pa se ustvari končni sunek, ki služil k temu, da se odprtje zaključi.

Ta ključna točka je dovolila, da smo veliko stvari pustili za seboj. Veliko stvari, ki nas je težilo ali na katere smo bili navezani je sedaj dobilo dovoljenje, da nas zapusti. Povezave, ki so bile ustvarjenje s tem, ko smo se odklopili od stare realnosti in se priklopili na novo, sedaj postajajo bolj trajne. Na tej ''drugi strani'' lahko najdemo več in več povezav, ki so veliko bolj usklajene s tem, kdo mi smo in kje se sedaj nahajamo.

Sedaj bodo mnogi od nas pričeli doživljati takojšnje čudeže, močno lahkost, življenje brez navezanosti ali bremen in neverjetno svobodo. Do teh izkušenj pridemo, ko smo pripravljeni izpustiti naše strahove in ko smo pripravljeni izpustiti tisto, kar smo mislila, da je naša varnost... še bolj pomembno pa je to, da smo sedaj naprošeni, da izpustimo našo jetništvo odgovornosti. Ko lahko izberemo izpustitev bremen starega sveta, starih odnosov, ob katerih smo se počutili težke in izčrpane, potem se šele lahko znajdemo v čisto novi realnosti lahkotnosti, veselja, smeha, zabave, svetlobe, miru, ljubezni in čudovitih druščin ljudi, ki so podobno misleči in vibrirajo podobno kot mi.

Ta velika razbremenitev pomeni, da je naša misija opravljena. V tem smislu so mnogi izmed nas bili osvobojeni svoje vloge ''delavcev svetlobe''.

Proces vstajenja v veliki meri posnema menopavzo. Ob vseh simptomih ki jih izkušajo tako moški kot ženske - in so lahko: kratkotrajna izguba spomina, pridobivanje teže v predelu trebuha, depresija, zaskrbljenost, vročinski valovi, nočno potenje, žalost in čustveni pretresi, - se lahko samo vprašamo, kaj se sploh dogaja z nami. To je proces zapuščanja ene realnosti in identitete in prehod v novo. Za seboj zapustimo svoje staro življenje in svoje stre vloge, prav tako kot v menopavzi.

Del tega proces ustvari v nas željo imeti več časa zase, željo imeti manj odgovornosti, željo, da prenehamo biti tu samo ali predvsem za druge, željo, da se prenehamo žrtvovati, kot smo to počeli v preteklosti. Naenkrat se nam zazdi, da je prišel čas, ki je namenjen le nam samim.

Prav tako kot v menopavzi, smo nekateri izmed nas na točki, kjer smo ''končali'' z večjim delom naših vlog kot ''lightworker-jev'' ali povedano z drugimi besedami, z našimi vlogami dvigovanja vibracije planeta. To delo je pri nas včasih ustvarjalo jezo in frustracijo ter potrebo, da dovolimo drugim, da ga opravijo ter željo, da preprosto prenehamo s tem. S tem, ko smo ustvarili izčrpanost in ko smo do konca izpraznili svoje baterije, pa smo mnogi postali več kot pripravljeni, da se to čakajoče obdobje konča. Sedaj, ko se je preskok končno zgodil, je prišel čas, da dovolimo, da drugi prevzamejo naše delo. Kaj točno to pomeni? Bomo kmalu odšli, bomo umrli?

Ne… samo nove vloge imamo in se lahko ''upokojimo'' v deželi naših najbolj divjih sanj, kjer imamo čudovito spremstvo, naše delo pa opravljamo v omejenih količinah

Več časa, ko bomo preživljali v starem svetu in bolj ko bomo z njim povezani, bolj neudobno se bomo počutili. Zaupanje, da lahko izpustimo staro, bo dovolilo novemu, da prispe.

To nas pripelje do težav z našo telesno težo. V prvih fazah procesa vstajenja navadno izgubimo nekaj teže (vendar to ni nujno za vse). To je zato, ker gredo naša telesa takorekoč skozi šok, prihaja lahko do panike in anksioznosti ali depresije zaradi česar imamo težave s prehranjevanjem. Naša telesa v tej prvi fazi gredo skoz masivne spremembe in restrukturiranje, kar je lahko zelo težek proces.

Ko je ta faza zaključena pa lahko začnemo težo pridobivati, posebej tisto na trebuhu. To je zato, ker se naš odnos do sveta spreminja, v gostih energijah ne moremo več bivati, zato si na tem področju naredimo zaščito v tej obliki. Ta dodatna teža hkrati nosi še višjo vibracijo oziroma več luči. V zadnjem času pa smo mnogi izkusili pridobitev teže po vsem telesu. Nekateri še nikoli nismo toliko tehtali. Kaj se dogaja? Ko delujemo v starem svetu gostih energij ali s katerimikoli energijami, s katerimi nismo v sozvočju, pričenjamo za zaščito nositi več luči. Ne glede ali se tega zavedamo ali ne, se pri tem stvari držimo na uporen način. To ustvarja tesnost, zaradi česar ni pretoka. Poleg tega, pa smo v tem procesu morali izpustiti toliko tega, kar smo mislili, da smo, toliko naše nižje vibrirajoče gostosti, da zato, da bi ostali ''tu'' na tem planetu, podzavestno mislimo, da moramo ustvariti težjo fizično formo, ki nas bo obdržala ''tu''.

Ko smo tako nosili več luči za celoto, smo tudi ''nosili več teže'' kot drugi. Vedeli smo, da moramo ''povleči svojo lastno težo'', da bi lahko bili v integriteti, da bi lahko zavzeli svojo najvišjo držo in da bi lahko bili očiščena verzija tistega, kar smo.

Ta dodatna teža je tako bila potreba medtem, ko smo sodelovali in vplivali s celoto, sami skozi svojo prisotnost. Pogosto sem opazila, da ko sem obiskala svojo družino v Kaliforniji in sem bila z njimi mogoče samo en teden, da sem prišla domov z večjim trebuščkom. Na nižjih nivojih te interakcije z nižjimi vibracijami lahko povzročijo stres, to stanje pa ustvari kemijske spremembe znotraj nas, ki lahko povzročijo tudi povečanje teže. Toda sedaj so se stvari spremenile. Te vloge smo osvobojeni. Tako bo naša teža s tem ko bomo več prebivali na ''drugi strani'' pričela padati.

To nas pripelje do naših novih povezav. Sedaj kot posamezniki nosimo dovolj luči, da se bomo pričeli povezovati z drugimi namesto z Virom, kot našo podporo in višjo energijo. Da, vir je vedno prisoten in vedno bomo povezani z njim, vendar pa sedaj utelešamo toliko Vira, da se bomo pričeli povezovati z drugimi na nove in drugačne načine.

Če si eden izmed tistih, ki mu primanjkuje podpore od drugih ali pa čutiš, da moraš vse narediti sam ali da prevzemaš vso odgovornost, je to zato, ker se po vsej verjetnosti še vedno povezuješ s drugimi, ki ali niso v tvojem vibrirajočem prostoru ali pa še ne utelešajo svoje strasti oziroma svoje specifične vloge v novem svetu. V novem svetu ima vsakdo svojo specifično strast ali vlogo, ki jo mora izpolniti. Proces vstajenja povzroči, da vse, kar ni naše za narediti, odfrči stran, zaradi česar nimamo nobene energije več za početje takšnih stvari ali pa nobene želje za tistim, kar ni naše.

Naše nove vloge pomenijo, da smo zelo resnični, da smo tisto, kar smo. Kadar to nismo, nismo v sozvočju, kar lahko povzroči kaos in neprijetnosti. Biti resnični in avtentični pomeni biti v integriteti ves čas in biti najvišje kar smo za celoto. Zato ne rabimo pristati na manj na kateremkoli področju ali na katerikoli način.

Na ta način ustvarjamo nove povezave z drugimi. Ko utelešamo svojo resnično in avtentično sebstvo, se pričenjamo povezovati z drugimi, ki počnejo isto. Ko se tako povežemo z drugimi, ustvarimo novo celoto, pri čemer ima vsak željo, da opravi svoje delo najbolje, pri čemer se tega dela nikoli ne naveličamo in je to delo za nas lahkotno. Tako živimo v nebesih, kjer ni napora in kjer postanemo del te zelo nove in visoko vibrirajoče celote. Ravno sedaj se pričenjajo ustvarjati take vrste skupin.

Ko pridemo do točke, kjer smo pripravljeni opustiti stare odgovornosti, lahko občutimo krivdo. Toda, ko to izpustimo, se lahko počutimo nebeško lahkotni in zelo povezani z novim. Takrat smo sposobni polno živeti v novem svetu in na drugi strani.

Pogosto omenjam naše dejavnosti. Te bodo portali, ki bodo obstajali na dimenzionalni meji in služili, da bodo naši darovi in talenti na voljo drugim. Sposobni bomo živeti življenje ne-napornega obstoja, vendar bomo mnogi želeli nadaljevati s služenjem drugim preko teh dejavnosti. Te bodo služile tudi kot portali za denar, vse dokler denar ne bo več potreben.

Obstaja še en značilen scenarij, ki vključuje občutek, da ni mej. Kadarkoli vibriramo višje ali pričenjamo bivati v višjih dimenzijah, čutimo, da se naše meje pričenjajo manjšati. To lahko v nas povzroči veliko ranljivost, saj se zdi, kot da se stvari dogajajo izven naše kontrole. V višjih domenah je večina gostote izginila in to lahko resnično občutimo. Toda ko vibriramo višje, se povezujemo z drugimi višje vibrirajočimi energijami in stvari gredo na bolje.

Ko nadaljujejo s prečiščevanjem, da smo še bolj tisto, kar smo, da ostajamo v naši integriteti in se ne zadovoljimo z manj, stvari pričenjajo prihajati k nam z veliko manj napora. In ko smo pripravljeni dovoliti sebi, da opustimo stare odgovornosti, potem lahko v višje domene preprosto skočimo.

What's Up On Planet Earth

V teh čudežnih časih vam želim Nebesa v vaših srcih, zvezdni prah v duši in čudeže v vaših življenjih...

Do naslednjič, Karen

Prosti in skrajšani prevod 2008 © Rolanda Igriva Vila

Ni komentarjev: