18. marec 2008

SKORAJ NA CILJU

Karen Bishop
KAJ SE DOGAJA NA PLANETU ZEMLJA?
NAJNOVEJŠI ENERGETSKI ALARM
12. marec 2008

~ SMO SKORAJ NA CILJU! ~

~ Jez je pripravljen na to, da se predre… pripravite se!

~ Napredujemo počasi a zagotovo. V koščkih integriramo novo energijo in se usklajujemo z naslednjim dimenzionalmim preskokom. Stvari prihajajo skupaj po koščkih, vendar še ne moremo reči: ''Juhu! Prispeli smo v novo energijo in vse se premika kot magična nenaporna kreacija!'' Še vedno se lahko počutimo negibne in v zastoju.

~ Se bomo sploh kdaj premaknili naprej? Se mogoče katapultiramo v pekel, kar pogosto napovedujejo prerokbe? Bodo temne energije za vedno vodile planet? Je prišlo do kakšne napake? So nas pustili od zadaj, smo spregledani in pozabljeni? Ali smo samo nekje viseči ''v zraku'' brez podpore? Ali naša varnost izginja in nas pušča nemočne, izgubljene in zmedene? In kje sploh je ta podpora??!! Res moramo vse narediti sami, da bi se sploh kaj zgodilo? Smo preveč utrujeni, izmučeni in prazni, da bi lahko nadaljevali? Kje pravzaprav so naše okrepitve? Ali naši nefizični dvojniki preprosto samo strmijo v nas in ne počnejo ničesar, da bi nam pomagali? Na vse to jaz pravim ''NE''. Vendar pa je toliko tega, čemur lahko rečemo ''DA'', ko enkrat razumemo, kaj se dogaja.

~ Kljub temu, da zgornji scenarij kaže na to, kar nekateri sedaj občutimo in izkušamo, jez pričenja spuščati. Ko bo dovolj duš na krovu in usklajenih z novim bomo potisnjeni v Novo Realnost. Še vedno smo v porodnem kanalu, kjer se razširjamo.

~ Zagotovo se bomo pomaknili naprej, ko bo pravi čas za to… takrat se bo vse obrnilo na dramatičen način, veliko bolj kot se to dogaja sedaj v majhnih porastih… svet razpada, saj ''staro'' ne more več obstati… veliko jih doživlja ''pekel'', kar služi kot klic k predaji, služi temu, da poskusimo kaj novega in da ustvarimo pripravljenost izpustiti… tisto, kar ''vidimo'' je tema, ki nas zapušča in priganja mnoge k spremembi… tu zagotovo ni nobene napake, saj vse napreduje v božanskem in popolnem redu (v tem času ima vsako živo bitje priložnost, da preide v Novo Realnost), naša stara varnost nas zares zapušča, kar lahko povzroča občutke izgubljenosti in negotovosti, tudi naša star podpora naš zapušča, naši nefizični kompanjoni pa nas niso zapustili samo dovoljujejo nam, da ustvarimo našo novo realnost… počnejo ravno to, kar bi morali početi!

~ Zadnjih devet mesecev sem delala z internetnim team-om, ki naj bi preuredil moje internetne strani. Stvari so trajale neskončno dolgo, potem pa so se kar ustavile. Potem, ko sem se počutila zapuščeno, žalostno, zmedeno in zagotovo izgubljeno v internetnih straneh, ki niso delovale pravilno, sem se končno vdala. Preprosto preveč utrujena sem bila, da bi mogla ustvarjati stvari iz mojega ''nižjega'' jaza. Spraševala sem se, kje je moja podpora in kako naj predstavljam svoje delo in strast brez sredstva, ki mi to omogoča. Neštetokrat sem se tudi vprašala ''Zakaj, o zakaj, sem ostala sama, v temi in brez pomoči??!''. Žalost, ki sem jo čutila se je zdela, da me bo preplavila…

~ Prejšnji teden, pa sem teamu poslala e-mail v katerem sem jim sporočila, da bom proti njim sprožila postopek, če ne bodo v enem tednu uredili stvari…. Pika. Dobili so precejšnjo količino mojega denarja. Nobenih izgovorov več. In potem spet ni bilo nobenega odgovora. Zakaj moramo postati tako čustveni, jezni in nastopiti tako močno preden lahko pridobimo pozornost? Ali ne bi morali preko zakona ujemajočih se vibracij naravno in z milino privlačiti tisto, kar potrebujemo? Zakaj moramo vse narediti sami? Kaj za vraga se dogaja? Kje je naša pomoč in podpora?

~ Po še nekaj grožnjah, sem končno dobila nekaj rezultatov… to zagotovo ni moj način, vendar sem imela vsega dovolj. Situacija je čez čas postala zelo jasna, čeprav sem čutila veliko žalost glede tega kako je prihajala na dan. Jasno je postalo sledeče: To, da postanemo jezni in čustveni zagotovo služi k premikanju energije. Tako je to že eone časa. Vendar pa to, da sem postala jezna ni puščalo občutka, da je to prav, saj je služilo samo k temu, da je ustvarilo ''začasen'' popravek v eni točno določeni situaciji v mojem življenju. Občutki jeze in čustvenost me niso uvrstili v naraven tok stvari. S tem sem prišla ven iz sozvočja, kljub temu, da je na koncu le ustvarilo nekaj premikov.

~ Vedite, da je jeza samo en korak od žalosti in v tem smislu se zagotovo lahko počutimo malo boljše. Jeza zagotovo ni vedno slaba stvar.

~ Posvetovala sem se še s svojim bratom, ki se tudi ukvarja z računalniki. Rabila sem pomoč pri razumevanju stvari. Običajno ga ne motim s temi stvarmi, saj je zelo zaposlen in četudi bi rad pomagal, preprosto ne more. In kaj je prišlo iz tega: bratova pomoč mi je prišla zelo prav, postalo pa je tudi jasno, da bo iz tega nastala nova povezanost. Že nekaj časa sem čutila, da se bomo vsi povezali kot družina tudi tako, da bomo skupaj združili naše talente in veselje. Vedela sem, da to prihaja, zato sem bila precej navdušena, ko se je končno pojavilo! To je bil še en košček, na katerega nisem niti pomislila.

~ Tako torej: ker nismo več v sozvočju z nekaterimi stvarmi, nas le-te zapuščajo in z njihove strani ni nobene podpore. Ustvarili smo jih v času, ko smo vibrirali drugače kot sedaj. Sedaj pa več niso v našem vibracijskem prostoru. Obstajajo nekje drugje. Sedaj se dogaja veliko ponovnega usklajevanja. Moj brat razume novo energijo na zavestni ravni. Bil je pripravljen na nekaj drugačnega zase, na nekaj kar bo bolj usklajeno z njegovo vibracijo, prav tako kot sem bila jaz. Počutim se resnično blagoslovljeno za to novo povezanost na nov način z njim! Sedaj bo on urejal in skrbel za potrebe, ki jih imam v zvezi z internetno stranjo. Whooopeee!

~ V času, ko se pričenja star sistem rušiti, se bomo uskladili z našo novo podporo, ki bo bolj usklajena s tistim, kar smo in z načinom na katerega vibriramo. Energij, ki bodo kmalu odšle in niso več v skladu z nami ne moremo več uporabljati (to tudi ne bi bilo ugodno za nas; različne vibracije tako ali tako ne morejo biti usklajene)… toda še vedno moramo biti sposobni ustvarjati in še vedno potrebujemo podporo. V tem smislu bomo sedaj dobili novo podporo ali pač podporo, ki je usklajena z Novo Realnostjo.

~ Potem je tu še situacija s hišo… V njej postaja vse težje in težje živeti. Vendar pa je vse v popolnem božanskem redu, saj sva sedaj pripravljena si ogledati zemljišča na področju, kjer sedaj prebivava. Situacija z najino hišo nama pravi, da je sedaj ta čas. V njej ne moreva več ostati.

~ Ko veliki energijski premiki, ki so ponavadi iniciirani skozi kozmos, malo počivajo, imamo mi priložnost za ustvarjanje od znotraj ali z drugimi besedami za to, da podpiramo drug drugega in se povežemo kot celota kot bratje in sestre luči. Sedaj se povezujemo iz globin nas samih. Tako naša povezava z Virom prihaja iz najglobljih možnih povezav. Te povezave izhajajo iz spominov naših duš in naših novih in višjih uskladitev. To je lepota pri ustvarjanju Novega Sveta iz nas. Nobeno vmešavanje zvezdnih bitij ali česa podobnega ni dovoljeno. Mi smo tisti, ki vstajamo skozi same sebe in jemljemo ves kozmos s seboj. Na ta način, je to naša izkušnja. Tako ustvarjamo čisto Nov svet – glede na to, kar izbiramo ustvariti… čisto sami! Nebo je limita. Na nas je (da to naredimo). Sveže in novo… da, povsem novo in tako tudi ne nujno v skladju z originalnim načrtom planeta Zemlje. Mi smo tisti, ki odločamo!

~ Prihaja torej svet h koncu? Da! Toda samo zato, ker se bo pojavil na novo. Če vam je težko zaupati, da je temu tako, samo opazujte koliko novih otrok prihaja in koliko žensk je nosečih ravno sedaj. Toliko novih duš čaka na prihod v Nov svet, da prihajajo celo kot dvojčki!

~ Tako sedaj stvari potekajo. Zagotovo se premeščajo in premikajo. Ta čas je to velik proces. Ne želimo si, da se vlak prične premikati, pa ga moramo ustaviti in reči: ''Počakajte! Nekaj jih še teče za vlakom, želijo priti na krov. Ustavite!''. Želimo si, da bi nas bilo čim več na krovu, da bi zagotovili Novo Realnost brez možnosti neuspeha.

~ Si pripravljen/a? Lahko čutiš majhne korake in nove uskladitve, ki postajajo vse močnejše? Lahko čutiš brate in sestre, kako se povezujejo s teboj, da bi bila povezanost nova in močnejša in višja? Skorajda smo že tu! Wheeee!

Prosti & skrajšani prevod: Rolanda

Ni komentarjev: