19. februar 2008

DOLGA POT DOMOV

Karen Bishop
KAJ SE DOGAJA NA PLANETU ZEMLJA?
NAJNOVEJŠI ENERGETSKI ALARM
14. februar 2008

~ DOLGA POT DOMOV ~

Pozdravljeni!

Kje prekleto je vse to obilje, kje so tisti veliki valovi svetlobe, radosti, miru in vsega drugega, kar naj bi prispelo v letu 2008, v letu Novih Začetkov? Ali se mogoče sprašujete… ''Novi začetki… hah!'' Kaj se je zgodilo? Se bodo stvari sploh kdaj spremenile? Kdaj bo prispela moja ladja? Žal mi je, da sem sploh kdaj upala, da se bo tok obrnil! Vedno, ko pričnem gojiti nove upe, se zdi, da se ti razredčijo z neprijetnostmi in razočaranji!''

''Absolutno ničesar več nimam dati. Moj bencinski tank je prazen, moje baterije so mrtve in ne morem več čakati, da kaj prejmem. Ne morem več služiti, skrbeti za karkoli ali bresti skozi maso birokracije, procesov in ne morem več skakati skozi obroče, da bi kamorkoli prišla! Potrebujem pomoč! Tega ne zmorem več sama! Izgorela in izmučena sem, sedaj pa postajam celo cinična, jezna, zafrustrirana, nepotrpežljiva, razdražljiva, godrnjava in tudi malo depresivna… celo do točke, ko postajam čisto ravnodušna. Niti en dan ne morem več tako naprej! Razširjena sem do limitov in ničesar več ni, kar bi lahko razpotegnila… to je čisto preveč, posebej po vsem tem, kar sem vzdržala v letu 2007. Želim si domov…''

Če ste imeli katerokoli od teh misli v zadnjem času, v tem niste sami. Energije se izgrajujejo in nameščajo, kar povzroča pritiske, eksplozije in ogromne zastoje, zaradi česar se lahko počutimo klavstrofobične, ujete brez izhoda, pod stresom in pritiskom, razdražljive in čisto preveč občutljive. Poleg tega pa se fizični pritisk lahko občuti tudi skozi napihnjenost, pritisk v sinusih, črevesne težave, slabo prebavo in slabost.

V času ko se izgrajujejo energije smo (kot) v kuhalniku pod pritiskom, pri čemer se pojavljajo manifestacije tega pritiska. V poročilih v ZDA je bilo mnogo poročanj o streljanjih, obtožbah in izzivanjih; vse to so simptomi tega izgrajevanja pritiska. Trenutna situacija v Izraelu je tudi tak primer. V časih valovanja višjih energij, ponavadi dobivam sovražne in napadalne e-maile in pisma od bralcev, to tudi tokrat ni izjema.

Ker odprtje še ni povsem očiščeno za masoven vstop v višje sfere, smo ob vhodu vsi skupaj natrpani in stisnjeni skupaj. Kako dolg porod v porodnem kanalu je to! Višje vibrirajoče energije so bile še za nekaj časa zaustavljene, kar lahko občutimo kot zelo neudobno. Nekateri so že dosegli točko preobrata (ob mrku 7.2. ali celo pred tem) in so več kot pripravljeni, drugi pa so še vedno v procesu pridruževanja.

Nas je 2007 utrudilo? Je bilo za naš duh čisto preveč izzivov? Se bomo sposobni opomoči? Je že prepozno? Nam bo sploh mar, ko se bo nov in veličasten vhod v višje vibrirajoče realnosti končno in v polnosti odprl? Smo se vdali? Je to sedanje čakanje čisto preveč za prenesti?

Tukaj je poročilo. Kot je to običajno v takih primerih, spet dajemo tolikim kot je le mogoče dovolj časa, da prispejo v njihove nove višje vibrirajoče prostore. Vedno si želimo vključiti kolikor je največ možno celote, posebej ker bo ta zadnji in neizbežen preskok tako velik. V tem oziru se stvari še vedno pridružujejo (jaz osebno sem zato zelo hvaležna, saj se sicer s Philom ne bi mogla ponovno združiti!).

Bomo pa (kasneje) neskončno hvaležni, da smo počakali. Čakanje bo vplivalo na veliko stvari, saj bo dovolilo veliko več ljudem, da se nam pridružijo. Da, na poti so bile ključne točke… planetarna uvrščanja in podobno, kar je služilo k temu, da nam da moč in nam služi v tem masivnem procesu povezovanja. Vsak nov korak je vitalno pomemben, saj vsako znamenje služi k podpori in opolnomočenju procesa.

Tisti prikrajšani se pričenjajo dvigovati in vladati, saj so sedaj bolj usklajeni z višjimi energijami, stare in znane energije pa so v času, ko se uvrščanja nadaljuje, prilaščene (razen seveda, če se tudi te spremenijo in uvrstijo). Kot je bilo omenjeno v zadnjem energetskem alarmu, sta Super Bowl in fenomen Baraka Obame primera te bolj usklajene energije, ki se pomika v ospredje.

Dolgo spregledane energije sedaj dobivajo primerno pozornost. To pa pomeni, da bodo ''lightworker-ji'' oziroma nosilci luči, končno dobili plačilo ali povedano drugače – njihov čas je končno prišel.

Da bi prišel naš čas, moramo biti resnično jasni v tem, kaj si zares želimo… kaj si želimo z najglobljih ravni duše in s srčike našega srca, saj bomo to zagotovo prejeli. To ne pomeni nujno tistega, kar ''mislimo'', da je možno, ampak tistega, kar si resnično želimo… ali tistega, kar je najbolj usklajeno z našim resničnim in avtentičnim jazom. Najvišje vibrirajoči deli nas so tisti s katerimi se sedaj na zelo naraven in vitalno pomemben način usklajujemo.

Smo pripravljeni spustiti način na katerega smo včasih vibrirali? Smo pripravljeni spustiti tisto, kar smo mislili, da mi smo? Smo pripravljeni izpustiti aspekte nas samih, ki smo jih potrebovali zato, da bi preživeli v starem svetu? Je končno varno, da naša prvotna nedolžnost - preprostost pride na plan? Se lahko vrnemo k čisti in senzitivni duši iz našega zgodnjega otroštva?

V novo prihajajočih višjih domenah to zagotovo lahko naredimo. Ko se bomo enkrat na tem mestu uskladili, bo zelo težko se vrniti v staro realnost, kjer smo morali vse nadzorovati, kjer smo morali varovati sebe in kjer smo morali biti pazljivi. V višjih domenah smo usklajeni z energijami raja. Zaradi tega smo sedaj izmučeni in tako zelo pripravljeni na sprejemanje in celo na to, da se upokojimo.

Sedaj smo pripravljeni na sprejemanje, ker tako to je v realnostih višjih domen. Stvari preprosto padejo v naše naročje, ničesar ne rabimo narediti, da bi karkoli dobili in podobno. Poleg tega pa so naša razmerja veliko bolj naravnana na druženje in veselje, brez kakšnih spornih stvari. Samo zabava, smeh, mir in ljubezen! Trenutno nekaj od teh stvari ustvarjamo v koščkih, toda ko se bodo vrata odprla na stežaj, bomo preplavljeni z novo realnostjo višjih domen.

Kako dolgo se bo še nadaljeval ta proces pridruževanja? Ne vem… in v tem je lepota tega. Na nivoju duš nadaljujemo z našimi ''srečanji'', kjer vedno kot skupina soglašamo z načrtom in z njegovim potekom. Zaradi tega je veliki plan vedno odprt za spremembe, presenečenja in nikoli končane čudeže! Ko jih bo dovolj imelo priložnost ''izbrati'' in se povezati in bodo to posledično tudi naredili, se bo zgodil premik v energiji, vrata v nebesa pa se bodo odprla, sprostil se bo zastoj pri vhodu, ki ga sedaj mnogi izmed nas čutimo in smo resnično frustrirani zaradi njega! Je pa kot vedno najboljše, da se ti ključni momenti zgodijo hkrati s planetarnimi uvrstitvami in nebesnimi dogodki, saj nam nežno služijo v podpori ali nošenju teh energij skozi. To so resnično veliki posredniki.

Marec bo ključen zaradi enakonočja, saj je vsako sledeče enakonočje ponavadi bolj močno kot preteklo. Toda nihče tega ne bo vedel, dokler ne bo prišel ta čas.

Občutek, da ''novo'' mogoče še ni tu, je lahko frustrirajoč in čuden. In ker smo z novim usklajeni, po njem tudi hrepenimo. Ne moremo se vrniti nazaj… zato se lahko počutimo grozno, ko se moramo udejstvovati v starem svetu in še vedno biti njegov del. Pojavijo se lahko občutki depresije, ker smo obtičali, ker smo razočarani in zadržani, ker smo na napačnem kraju in mogoče celo naveličani čakanja, mogoče pa niti ne vemo zakaj smo tako čemerni, težavni in izmučeni!

Zelo dolgo smo čakali na prispetje teh novih začetkov, tako moramo zato, da to naredimo prav in z integriteto, ter zato, da zagotovimo čim večjemu številu ljudi prispetje na krov, še malo počakati. Tako zelo veseli bomo, da smo čakali!

What's Up On Planet Earth

V teh čudežnih časih vam želim Nebesa v vaših srcih, zvezdni prah v duši in čudeže v vaših življenjih...

Do naslednjič, Karen

Prevod 2008 © Rolanda Igriva Vila

2 komentarja:

Janek pravi ...

na mestu... mi je ful zanimiv, k mi vecinoma ne potegne tale karen, ko pa potegne pa res potegne :)))

Igriva Vila pravi ...

Meni osebno je pri Karen zanimivo, da včasih šele pri prevajanju dobim ''aham'' vpoglede. In se potem nasmiham zraven in kimam z glavo. :)

Sicer pa, kljub temu, da tole prevajam, mi vse njeno ne sede. Je pa res, da najdem veliko stvari, ki so zame.

Sicer pa priporočam vsem tisto znano: ''Vzemite in obdržite, kar vam paše, ostalo pa preprosto izpustite.'' :)

*Rolanda*