03. februar 2008

ŽALOVANJE in IZGUBE

Karen Bishop
KAJ SE DOGAJA NA PLANETU ZEMLJA?
NAJNOVEJŠI ENERGETSKI ALARM
24. januar 2008

~ ŽALOVANJE in ZASKRBLJENOST pred pretečimi
IZGUBAMI ~

Pozdravljeni!

Smo še vedno v fazi pred neizbežnim prihodom novega. To pa je, kot vedno, važen del procesa, preden se lahko pomaknemo v realnost naših najbolj divjih sanj.

V tem energetskem alarmu boste našli informacije o:
Zakaj imate občutke žalovanja, žalosti, napetosti, zaskrbljenosti in strahu;
Na kaj se usklajujete in zakaj;
Recesija in zakaj le-ta ne bo vplivala na nas;
Kdaj bodo novi začetki pravzaprav prispeli;
Žalosten konec mojega zakona s Philom;
Nov izvleček iz knjige ''The Ascension Companion''.

Da bi napredovali v čisto nove začetke, smo se najprej morali razstrupiti in izpustiti vsa neprijetna čiščenja in izpuščanja, ki smo jih doživeli v letu 2007. Dolgotrajen proces prejšnjega leta se nas se globoko dotaknil, zato smo potrebovali čas za izpuščanje posledic, ki so povezane s človekom (stres in travme, itd.). Del januarja je bil namenjen počitku, povezovanju koncev in namenjanju časa sebi, za nego sebe in namenjanje časa stvarem, ki jih še nismo uspeli opraviti ter zaključevanju zadnjih potez pri pripravljanju naših novih stvaritev.

Prav tako smo pričeli proces prehoda skozi ''tunel'' oziroma prehoda na ''drugo stran''. Tudi ta proces je bil povezan s procesom razstrupljanja, saj je v naših fizičnih telesih povzročil mnogo hudih bolečin, ko smo izpuščali pretekle izkušnje leta 2007 medtem, ko smo se nahajali v tem porodnem tunelu.

Sedaj smo na naslednji stopnji, kar vključuje žalovanje za vsem, kar smo pustili za seboj. Resnično gremo v čisto nove začetke, da pa bi prispeli tja, moramo večino starega pustiti za seboj. To staro niso ostanki naših travm iz leta 2007, temveč vse staro iz starega sveta in stare realnosti, ki je obstajala do sedaj. Ta faza se lahko manifestira v občutkih izgube, žalovanja, velike žalosti, zaskrbljenosti (saj se ne moremo več oprijemati starih jamstev), velikega strahu, nespečnosti, občutkov negotovosti in panike, pomanjkanja samozavesti, razbijanja srca, težav z dihanjem in krivde, če jih naštejemo le nekaj. Lahko pa vam gre tudi na jok. (Ko sem preteklo noč gledala debate med demokrati sem, zaradi hudobnih napadov, jokala.)

Ne glede na to ali doživljamo resnične izgube v fizični realnosti ali ne, lahko kljub temu občutimo te stvari brez vidnega razloga, saj smo vsi povezani s celoto in drug z drugim.

Prispeti v novo deželo, pomeni zapustiti staro deželo. Mi pa smo še vedno v končni fazi našega prihoda. Ko napredujemo v te čisto nove začetke, se bomo avtomatično povezali z ljudmi in situacijami in tistim, s čimer smo sedaj bolj povezani glede na to kdo smo in kako vibriramo.

V nedavnih energetskih alarmih sem omenila, da bo naš odnos do hrane postal drugačen. Nahajali se bomo v vibracijskem prostoru, kjer bomo k sebi preprosto in naravo pritegnili in uporabili tiste aspekte vsega, kar bomo jedli, ki so za nas dobrodejni, pri tem pa ne bomo rabili zavestno izbirati strogo zdrave hrane. Na tak način bodo potekale tudi stvari, ki so povezane z našimi novimi začetki.

Novo bo prispelo ne glede na to ali smo to planirali ali ne in ne glede na to ali si to želimo ali ne! Novo prispetje stvari s katerimi se bolj ujemamo se dogaja samo po sebi. Preko starega in znanega ter božansko orkestriranega Zakona Privlačnosti, se bomo sedaj povezali s posamezniki in situacijami, ki bolj odgovarjajo naši sedanji vibraciji.

Ker pa se te nove spremembe dogajajo skorajda brez našega pristanka nanje, lahko občutimo zaskrbljenost in travme, izgubo kontrole in neugodje v zvezi našo lastno močjo. Toda tisto, kar se resnično dogaja, je to, da nas vodijo naše duše, ki vedno vedo, kaj je najboljše. Le-te so, kot vedno, naši resnični in skriti vodniki. To je tudi tisto, kar ustvarja padec starega (sveta).

Kako vemo, kaj je tisto s čimer se dobro ujemamo? Kako naj krmarimo skozi ta proces?

Sprva lahko čutimo veliko napetosti saj nismo zadovoljni s tem, kar se dogaja v naših življenjih. To lahko občutimo tudi kot trenje ali velik odpor v določenih interakcijah in situacijah, ki so v naši realnosti, skoraj kot sunek v našo energetsko polje ali oster rob pod našim sedlom, ki nas draži. To je pokazatelj, da se z nečim ne ujemamo najbolje… da to ni najboljši ''fit'', saj se mu upiramo oziroma preprosto nimamo občutka, da je to tisto pravo. V idealnem primeru bomo čutili ''DA!'', namesto ''mogoče…'' ali odmevajoči ''NE!''.

Drug pokazatelj je ta, da bo posameznik preprosto odšel ali pa se bo situacija nenadoma spremenila. Ta energija v formi bo zapustila naš prostor povsem naravno in sama od sebe in ne zato, ker smo se tako zavestno odločili. Taki dve energiji pač ne moreta več zavzemati istega prostora. To se preprosto zgodi… brez da bi mi bili zavestni zakaj je tako. To so situacije, ki so orkestrirane na višjih nivojih in četudi se nam to ne zdi, je vse v najlepšem božanskem redu.

Prispejo pa lahko tudi druge situacije. V razmerju lahko pride do zastoja, pri čemer pa lahko eden ali oba udeleženca naredita nekaj prilagoditev, zaradi česar se lahko odnos na višjem nivoju nadaljuje. Vendar morata oba udeleženca biti pripravljena kot ekipa, zavestno ali podzavestno, nadaljevati plezanje po njuni skupni lestvi evolucije.

Na višjih nivojih realnosti ne obstaja samo ''ena'' oseba, ki služi izpolnjevanju naših potreb ali celo radosti. To ni mogoče. En posameznik je lahko na različne načine primeren kot zakonski partner, drugi kot sodelavec, naslednji kot nekdo s katerim imamo skupne interese, spet drugi kot sočuten prijatelj takrat, ko ga potrebujemo, in tako naprej. Na ta način smo vsi bratje in sestre, globoko povezani kot prijatelji. V starem svetu smo verjeli, da morajo biti vsa jajca v eni košari. Toda dokler naša ego sebstva ne bodo prisotna, tak način realnosti ne bo mogoč. Tako se zaenkrat najdemo s posamezniki, ki nam ustrezajo na toliko načinov kot je pač možno, vendar pa ne na vse načine.

Sedaj, ko prilagajamo našo energijo novim začetkom, je možnih več scenarijev.

Če o čem niste prepričani, si preprosto dovolite biti (obstajati). V tem primeru pač ne rabite sprejeti kakšne odločitve. Sčasoma se bo prah polegel, če si boste dovolili vzeti čas brez agende, če si boste dali prostor za nego sebe in za miren počitek. Ko bo vsak sloj resnice eden po eden priplaval na površje, se bodo stvari razodele same po sebi.

Lahko si tudi vzamete čas, da greste v najgloblje ravni tistega, kar mislite, da ste. Kaj vam resnično odgovarja? Kaj si želite zase pa ne vključuje tistega, kar mislite, da morate ali bi rabili narediti? Ne upoštevajte tistega, kar menite, da je ''pravo''. Ne upoštevajte idej, ki jih imajo drugi za vas. Poskusite in si predstavljajte, da nimate nobenih odgovornosti, ki naj bi jih imeli. Kaj ste vedno nameravali (početi)? Na tej točki se lahko pojavi krivda, toda če lahko, ji preprosto dovolite, da gre mimo in se pripravite na naslednjo fazo, ki si jo resnično zaslužite, saj je to vaša božanska pot novih začetkov. Naj tej poti bi morali biti, zato je OK, da ste tam.

Ko doživimo izgubo ali ločitev od starega, pogosto občutimo, da nikjer več ne najdemo udobnosti in ne vemo, kam spadamo. Odpiranje k svojemu resničnemu in božanskemu jazu nam lahko služi kot ponovno zasidranje (sebe).

Razpadanje starega (sveta), lahko na nas vpliva tudi v ekonomskem smislu. Vendar, dokler bomo povezani z novimi začetki, lahko vemo, da to na nas na noben način ne bo vplivalo. Novi začetki so nova realnost. Če verjamemo, da smo še vedno del starega ali tega, kar sedaj odhaja, se bomo zagotovo znašli v stanju strahu in zaskrbljenosti. Bolj ko smo povezani s prevladujočim tokom (''mainstream'') življenja oziroma staro realnostjo, večja je verjetnost, da bomo imeli te občutke. Če se lahko osredotočimo na to, kar prihaja in ne na to, kar odhaja, nam bo to v veliko pomoč. Tak način pa nas bo tudi pripeljal v prostore novega.

Ostalo bo tisto, kar je resnično in pravilno za vsakega od nas. Tisto, kar zapušča naše prostore, je to, kar ni usklajeno z nami oziroma ni več v našem najvišjem interesu glede naših čisto novih začetkov. To se prav tako nanaša na star svet in zagotovo na upadanje ekonomije. Recesija se dogaja, ker stari svet ne more več obstajati.

Kako bomo (pre)živeli? Zaradi določenih razlogov bo to zelo preprosto. Po naši ponudbi bo sedaj veliko povpraševanje, saj bo veliko takih, ki bodo pripravljeni na stvari, ki jih imamo za ponuditi. Niso zvezani z ''mainstream-om'', zato le-ta tudi ne bo vplival na nas. ''Ali ni ''mainstream'' tam, kjer je denar?'', se lahko sprašujete. Denar bo obstajal dokler se ne bomo premaknili v realnost, kjer ne obstaja. Naša ponudba pa je narejena tako, da bo prinašala denar zato, da lahko (pre)živimo, medtem ko dokončujemo ustvarjanje načina življenja, kjer denar ne bo več potreben.

Naša ponudba je tisto, kar nas bo še vedno vezalo na staro, vendar pa bomo v teh dejavnostih samo omejen čas, saj bodo deloma obstajale v realnosti starega, kjer pa se mi ne moremo zadrževati dalj časa. Naše dejavnosti bodo vsebovale energije velikega sočutja in ljubezni za druge. To je sama po sebi visoko vibrirajoča energija, ki bo dovolila nadaljnji obstoj teh dejavnosti.

Medtem se bomo povezovali z našimi ''družinami'' oziroma skupnostmi, saj pričenjamo graditi Nov Svet, ki ne bo povezan s starim. Ta Nov Svet se bo razvil v realnost, kjer denar ne bo obstajal. Nekateri imajo različne vizije kako naj bi stvari izgledale na višjih nivojih, toda mi smo lahko edino tu, kjer pač se sedaj nahajamo. Četudi dobivamo prebliske tega, kako naj bi ti višji nivoji izgledali, v njih še ne obstajamo. Razvijamo se vanje, pri tem pa velika večina sploh še ne živi v teh višjih stanjih zavesti. Tako pač deluje evolucija. Razvijamo se, mase nas ulovijo, potem pa se zopet razvijamo naprej. Četudi verjamemo, da morajo kakšne stvari biti na tak ali drugačen način, moramo ''na tak način'' biti najprej sami, preden postanemo skladni še s kom oziroma preden tja (v višje sfere) sploh lahko prispemo. To, da jih ''imamo'' v naših glavah še ni dovolj, je pa začetek.

Imeli bomo še eno priložnost za dostop do višjih realnosti. Ta se bo zgodila 11. februarja. Ta datum in okno energije, ki ga obkroža, bo služilo kot sidro in kot podpora za prihod novega. To bo ključna točka novega. Tako imamo še vedno nekaj časa, čeprav bodo stvari pričele prihajati na lagoden način že pred tem.

V jedru našega bitja si želimo, da bi bili vsi z nami. Smo del velike celote, kjer čutimo globoko ljubezen drug za drugega ter si želimo, da bi bili skupaj z našimi brati in sestrami.

V preteklih mesecih sem z vami ''delila'' čudovitega moškega po imenu Phil. Ker ste bili del tega, moram to še vedno deliti z vami. S Philom ne moreva več biti skupaj, kot sva bila do sedaj. S spoštovanjem do njegove zasebnosti, vam ne morem razkriti kakršnihkoli podrobnosti o najini nenadni in žalostni ločitvi. To je bil zelo težek čas za naju oba, zaradi česar sem v globinah mojega bitja žalovala za to izgubo in izgubo sanj, ki se ne bodo uresničile. Še nikoli se nisem toliko jokala.

Ali to pomeni, da za nove veze ni nobenega upanja več in da se nikoli ne bodo izšle? Prosim, vedite, da temu ni tako. Zelo cenim ljubezen in podporo, ki ste nama jo dajali bralci. Ne morem iti v najine osebne podrobnosti, toda vedite, da so možnosti za čudovita partnerstva in poroke, ki bodo trajale večno, še zmerom na voljo.

Ko gremo skozi to zadnjo fazo pripravljenosti na nove začetke, vedite, da smo vsi v tem, smo kot bratje in sestre.

Če niste vpisani na mojo e-poštno listo za prejemanje teh energetskih alarmov, sem za vas uredila posebno stran, ki vsebuje citate iz knjig, ki bi jih sicer ne videli, če niste na listi. Ta zadnji izvleček iz knjige vsebuje še več podrobnosti o izkušnji izgub, ki jih mnogi doživljajo v procesu vstajenja. Tu je dostop do te strani: Loss. (stran je v angleščini)

What's Up On Planet Earth

V teh čudežnih časih vam želim Nebesa v vaših srcih, zvezdni prah v duši in čudeže v vaših življenjih...

Do naslednjič, Karen

Prevod 2008 © Rolanda Igriva Vila

Ni komentarjev: