17. december 2007

~ Kryon: Zorni Kot Boga ~

ZORNI KOT BOGA
14. oktober 2006, Oberndorf, Avstrija
Kryona kanalizira Lee Caroll

Originalen tekst v angleščini najdete tu: The Perception Of God

Pozdravljeni, dragi moji, sem Kryon iz magnetne službe.

Toliko let je že, odkar smo vam predali prvo sporočilo. To se je zgodilo ob začetku nove energije na Zemlji, ob prehodu, ki mu pravite 11:11. Besede, ki jih govorimo, ste na Zemlji že slišali. Sporočila o radosti in opolnomočenju. Nova energija za nekatere med vami sploh ni nova. Pričakovali ste jo celo življenje!

Sedim pred Človeškimi Bitji, katerih imena poznam. Imena, ki jih “vidim” se nahajajo v svetlobi v Akašijskih zapisih. Prelepa, interdimenzionalna imena, ki jih zapojemo, ko vas srečamo. Koliko izmed vas res lahko to verjame? Ne glede na to, zakaj ste prišli na to srečanje, bi vsakega od vas vprašal: Ali se lahko ozreš vase za trenutek? Ali je lahko resnica, da ko se srečaš s smrtjo, je vsega konec? Ali iskreno verjameš, da je to vse kar je? Ali ni v tebi majhna iskrica intuicije, ki pravi: “Ne, seveda ni konec.” No, ker je tančica gosta in dualnost na mestu, niste čisto prepričani, kajne? Pa vendar, ali lahko občutite? Ali je nekaj več? To je tančica. Preprečuje vam, da bi verjeli preostanek zgodbe. Vendar pa vsi poznate resnico na intuitivni ravni.

Večina prebivalstva na Zemlji pripada religijam, ki verjamejo v posmrtno življenje. Skoraj vsaka religija na planetu, celo mitologija, trdi, da nekam odideš, ko umreš. Kaj ni to intuitivno? To, čemur pravite Človeško življenje, ni, kar vi mislite, da je. In, če se s tem strinjate, potem se gotovo sprašujete: “Kam pa potem grem, ko umrem?” Kaj, če greste domov? V resnici na spadate na Zemljo. Jaz sem Kryon. Sedim tukaj in vas gledam. Mojemu partnerju dajem slike, ki jih še nikoli ni videl. Sedim tukaj in gledam vašo veličino in vaš sijaj. V tem trenutku niste doma. Na Zemlji ste. Vendar se vedno vrnete. Vaše celice bi zavibrirale v spominjanju, če bi zdajle zapel vaša imena. Ampak, kot že rečeno, tančica je gosta.

Že vsa ta leta vas učimo, da je vsak Človek božanski, da je v vas sistem božanskosti. Za razliko od posmrtnega življenja pa svoje božanskosti ne čutite na intuitivni ravni. Ali povedano drugače - težko je verjeti. In to je tema tega sporočila. Kaj storiti, da bi verjeli?

Naše učenje pravi tudi, da lahko dejansko nadzorujete vašo celično strukturo. Popolnoma lahko nadzorujete zdravljenje, strah, skrbi in frustracije. Ampak tega pač ne morete zaznati intuitivno, kajne? Ne sliši se verjetno? Mnogi med vami se počutite, kot da bi vas omenjene energije vozile naokoli. Vem, kdo je tu! Vem, kaj prestajate. Ko se zbere skupina take velikosti, je obilo vsega! Nekateri med vami prav zdaj žalujete.

Oh, prelep čas je. Pravite: “Prišel sem na dopust. Tukaj lahko sedim in se malo sprostim. Duh mi bo umil stopala in za nekaj časa se bom sprostil v teh energijah. Ampak, ko se konča, moram spet nazaj in težave se vrnejo. Moram nazaj v isto situacijo s katero se ubadam vsak dan.” Povem vam, da to srečanje ne bi smelo biti pobeg. To srečanje bi moralo biti razrešitev, razjasnjenje. Sem bi morali priti praznovat! Praznujte svojo božanskost in to, da imate moč nad vsemi stvarmi, za katere mislite, da vas omejujejo.

Nekateri med vami boste odšli drugačni. To vem. In vendar ni lahko razložiti naših učenj. Ko se pogledate v ogledalo, vidite Človeško Bitje, kajne? Po malem vas žalosti, ker vaš obraz z leti postaja starejši. Mislite si, da tako pač mora biti. Kaj, če je možno to spremeniti? Kaj če bi se lahko pogledali v ogledalo in rekli: “Kaže, da se ne staram.” “Kryon, ali je to možno?” Ja, moč to narediti je v vas že od nekdaj. Točno to so vam pokazali jogiji. Ali mislite, da so oni iz drugega planeta? Ali so samo “preveč posebni” in vi niste? Ali pa živijo tako daleč stran, da vi ne morete delati istih stvari? Kaj vam preprečuje razumeti, da je to mogoče? Naj vam povem: To ni intiuitivno in vaša navidezna resničnost vam pravi, da ni možno.

Kako naj verjamem?

Ste v dualnosti in da bi odkrili resnico, morate odstraniti lažno nalepko. O tem smo že govorili. Težko je verjeti, kajne? “Kryon, kaj lahko storim?” boste vprašali, “da povečam moje zaupanje? Pokaži mi kako lahko to dosežem, ko imam problem verjeti? Sliši se tako dobro, hočem to! Ne morem verjeti.” Vsem, ki tako pravite, bom odgovoril v naslednji uri.

Prvi korak je, da se spravite iz škatle, v kateri razčlenjujete Boga. Sploh ne veste, da to počnete. Škatla, v kateri ste, je omejena na štiri dimenzije. No, večina od vas celo misli, da so samo tri! Čeprav vi tega ne vidite kot omejitev, ste vseeno v škatli, ki je zelo omejujoča. Oh, intelektualci med vami se ne strinjate z mano. Pravite: “Smo inteligentna rasa. Od vseh bitij samo ljudje lahko premišljujemo o svojem obstoju. Lahko nadzorujemo naše razmnoževanje. Lahko razmišljamo o naši resničnosti.” Res je, da lahko vse to počnete, vendar znotraj 3D škatle, v kateri ste. Razmišljate zgolj o škatli.

Ne morete skozi strop, ali pač? Mislite, da je škatla odprt prostor in da lahko razmišljate o čemerkoli. V bistvu ne. Ko premišljujete, se zaletite v strop resničnosti in ga sploh ne opazite. Preprečuje vam, da bi videli kdo ste in da bi spraševali, kar bi morali. Preprečuje vam verjeti. Tako, kot je bilo mišljeno. Temu se reče dualnost.

Zgolj srečen, ker je tu…

Naj povem nekaj primerov, ki se vam bodo mogoče zdeli smešni. Nekateri bodo celo užaljeni, še posebej intelektualci, ki mi ne bodo verjeli. Torej, rad bi govoril o psu.

Nimate vsi psa, vendar si lahko predstavljate, kako bi zgledalo, če bi ga imeli. Ko imate psa, je zares vaš, si ga lastite. Vi ste njegov gospodar. Za psa ste v bistvu Bog, kajne? Ali ste kdaj pomislili na to? Kako si vas pes predstavlja? Pozimi, ko zunaj psa zebe in mu dovolite noter, kjer je toplo in prijetno, kako mislite, da to dojame? Pes ve, da je zunaj mraz in vi ste to spremenili v toploto. Ali je radoveden, kako ste to storili? Ali si misli: “Hm, kako je moj gospodar to storil? Zunaj je bilo res neprijetno, tukaj pa je tako toplo, kako mu je to uspelo?” Pes ne razmišlja o tem, kajne? On je zgolj srečen, ker je tu.

Karkoli storite, pes je zgolj srečen, ker je tu. Lahko ga vzamete z avtom na potovanje. Ko prispete, boste na popolnoma drugačnem kraju. In pametno bitje bi se moralo vprašati: “Kako to storijo? Kako lahko samo vstopim v to premikajočo se stvar in ko izstopim sem tako zelo daleč?” Pes se nikoli ne vpraša kaj takega. On je zgolj srečen, ker je tu. Vsak dan prinesete hrano iz skrivnostnega mesta v hiši in jo postavite predenj. Konstantno obilje krasne hrane, vedno na razpolago. Včasih še dodatki in posladki – celo življenje, do večnosti! Ali ne bi pričakovali, da bi vas pes nekega dne pogledal in v njegovih očeh bi bilo vprašanje: “Kako to storiš?” Ampak ne, tega nikoli ne stori. To ni del njegove zavesti. On je zgolj srečen, ker je tu.

In zdaj boste rekli: “No, Kryon, to je pes, ne pa Človeško Bitje. Ne drzni si nas primerjati.” Oprostite, ampak vi ste na las podobni psu! Večina vas je zgolj srečnih, ker ste tu! Pred vami so neverjetne stvari, pa se nikoli ne vprašate, kako to. Bog deluje na nedoumljive načine, pa se nikoli ne sprašujete o tem. In to je pokrov čez vaše dojemanje resničnosti in sploh ne veste, da obstaja.

Angelska energija: Čudež ali samo drugačna “normalnost”?

Obstajajo angeli – pravi angeli. O tem lahko berete v različnih svetih spisih, kjer so bili mnogokrat omenjeni. Razmislite: Pred Človeškim Bitjem ali skupino ljudi se pojavi angel. Ker je interdimenzionalen, lahko pride skozi steno ali strop. Velika, sijoča in interdimenzionalna krogla svetlobe, s premerom osem metrov. Točno osem metrov. In ker je gravitacija 3D pojav, bo navidezno lebdela.

Ta izkušnja je tako močna, da je vsem prisotnim v prostoru težko dihat. Padejo na kolena. Del Boga je prišel v sobo v obliki angela. Ljudje so na vso moč prestrašeni, ko se to zgodi! Ljudje se takoj ustrašijo, ker je ta dogodek popolnoma izven normalnega dojemanja resničnosti. In v spisih angel vedno spregovori iste besede: “Ne bojte se. Ne bojte se.” Potem pove svoje sporočilo in odide.

In kaj nato naredijo ljudje? Ali se poberejo, se popraskajo za ušesom in vprašajo: “Kako je to storil?” Ne. In veste zakaj? Ker Boga vidite kot drugačno bitje – nedotakljivo, zmožno vsega. Naučeni ste bili mnogo stvari o Bogu, kajne? Je zelo ločen od vas – in morate ga častiti, kajne? V nekaterih verovanjih Bog kontrolira in kaznuje vse, ki niso dobri. Takšna verovanja ste sprejeli.

Kryon je angel. Moja energija se pojavlja skozi mnogo ljudi, vendar ne na zgoraj opisani način. Moj način je sporočilo za vsakega od vas v teh novih časih. Prepoznate me lahko po mojem odtenku ljubezni, ki veje iz vseh sporočil. Nova energija, ki prihaja na Zemljo, skoraj zahteva, da začnete spraševati: “Kako so to storili?” In Kryon je tu, da vam pomaga odgovoriti. Najboljši odgovor bi bil, da imate v vaši DNA vgrajeno pomoč – če izberete njeno aktivacijo.

Naj povem nekaj zanimivega. Ali je kdo opazil, da je vesolje zgrajeno pa sistemu? Znanstveniki mu pravijo “inteligentni načrt.” Znanstveniki (ne ezoteriki) razlagajo: “Stvarstvo, kot ga vidimo, se ni moglo zgoditi po nesreči. Povsod, kjer gledamo, je prisoten inteligentni načrt. In to se ne sklada s teorijo o naključnem nastanku.” In vi nadaljujete svoja življenja, kot da se ni nič zgodilo. Ali ste jih slišali? Zakaj ni nikogar, ki bi pogledal v nebo in vprašal: “Ah, kako so to naredili?” Ne. Ste zgolj srečni, ker ste tu [Kryon se zasmeje].

Pravite, da “kar je tam zgoraj” nima opravka z vami? Pa še kako! Nocoj, ko greste ven, poglejte, kako vam zvezde mežikajo. Vsaka zvezda ve, kdo ste. Sistem je ustvarjen za vas. Sistem ste vi. Imate priložnost opazovati sestavo in stvarjenje vesolja. Znanstveniki trdijo, da je ustvarjeno po inteligentnem načrtu. Ampak nihče ne pomisli, če ste slučajno odigrali kakšno vlogo v vsemu skupaj. Pravite, da je bil Bog … da je bil Bog.

Naj vam povem še nekaj, kar je naravnost pred vašimi nosovi. O tem smo že govorili, vendar se splača ponoviti: Ko pogledate naokoli po Zemlji, vidite vse te čudovite živali. Vidite različne sesalce. Preučujete njihov razvoj in zgodovino. Ali ste kdaj opazili njihovo raznolikost? Na primer pri človeku podobnih opicah? Ali ste kdaj v živalskem vrtu opazili, koliko vrst opic obstaja? Ali ste se kdaj poglobili v princip naravne selekcije? Ali veste kako deluje? Obstaja ogromno različnih vrst opic – z repom, brez repa, različne barve dlake, velikost, … Opice se lahko razvrščajo glede na celine in glede na različne predele sveta. Narava na tak način deluje. Ustvari ogromno variacij.

In zdaj poglejte človeško raso. Obstaja samo ena vrsta človeka! No in koliko ljudi se je zbralo na kakšnem zborovanju, kjer bi zahtevali od znanosti pojasnilo? To ni prav! Kako je lahko samo ena vrsta človeka? Morda bi skozi to lahko dojeli kaj večjega? Kaj to pomeni? Ampak nihče tega ne raziskuje, nikogar ne zanima, kajne? Ne, vi ste zgolj srečni, ker ste tu.

Ena vrsta človeka. Ali ste kdaj razmišljali o tem? Seveda so različne barve, vendar ene in iste vrste. To dejstvo je popolnoma v nasprotju z vsem, kar vidite. Skoraj sedem milijard jih je, so na vrhu evolucijskega drevesa, lahko premišljujejo o svojem obstoju, ne morejo pa videti sebe kot edinstvene in kot dele Boga. Ja, dragi moji, to je pokrov čez vaše misli – tančica.

Tančica vsem vam omejuje pogled. In nikoli ne vprašate, kar bi morali? Gospod Intelektualec, misliš, da imaš široko zavest, kajne? Ali si že razmišljal o teh stvareh? Kaj pa ostali? Ker tega ne čutite intuitivno. Ali veste, da vas v škatli držijo celo določene veje duhovnosti? Vendar se to spreminja v tej energiji. Sicer se zelo upirate spremembi. Celo, če se sprememba zgodi v znanosti in je vse skupaj dokazano! Pogosto ste zgolj srečni in pustite vse, kot je.

Naj povem zgodbo, ki pokaže, kako se lahko Človeško Bitje upira sprejemanju stvari, ki se mu zdijo drugačne, strašljive in negotove. Pa pojdimo v Egejsko morje. Naj vam predstavim mornarja z imenom Wo. Wo nastopa tudi v drugih Kryonovih zgodbah in v angleščini lahko pomeni oboje – moškega in žensko (Wo-man). Tokrat je Wo moški in je mornar že celo življenje. Zelo se spozna na morje, vendar se v tem trenutku pripravlja hudo neurje. Pojavi se gosta megla in Wo ne ve več, kje je. Zaradi megle se namreč ne vidi zvezd. Wo je v skrbeh za svoje življenje, čeprav je šel že velikokrat skozi podobna neurja. Je leto 1500, tako da Wo nima nobene moderne naprave – samo pogum.

Nenadoma se na krovu pojavi podoba in mu reče:

“Wo, prišli smo ti pomagat.”

Wo ne razume. Kdo bi to lahko bil? Pred nekaj trenutki je bil še sam, tako da kdorkoli že je, sigurno ni človek. In Wo se mora v trenutku odločiti ali je to dobro ali slabo. Ali veste, da vi počnete isto? Leta 2006. Če bi se zdajle pojavila podoba, kakor se je to dogajalo v starih časih, bi se jo najprej ustrašili, nato pa bi se začeli spraševati, kaj to je. Ali veste to? Če bi del Boga v vsej svoji veličastnosti vstopil v ta prostor, bi bila prva stvar, ki bi vam prišla na misel strah. Mogoče to ne zgleda pravično, ampak taka je pač dualnost.

In tako se pod vplivom dualnosti Wo odloči, da je pojava nekaj negativnega. Lahko bi bil hudič, si misli.

“Ne približuj se. Kaj hočeš?” ji reče.

“Wo, videli smo, da si v težavah in smo ti prišli podarit par pripomočkov. Prinesli smo ti napravo iz prihodnosti, ki se imenuje radar. Uporabiš ga tako, da pogledaš na zaslon in vidiš, kje je kopno. Nato lahko krmariš v to smer.” mu odgovori podoba.

Wo pogleda in odgovori: “To je pripomoček hudiča. Taka naprava ne more obstajati. In nikoli ne bo. To je sigurno tvoja zla magija. Kaj zares hočeš?”

In bitje odgovori: “Tu sem, da ti pomagam, Wo! Pa poglej nekaj drugega. To je GPS. V trenutku ti bo pokazal tvoj položaj na morju. Poglej na zaslon. Podaja informacije, ki te lahko pripeljejo na varno.”

Vendar je Wo-ja strah in bitju ukaže, naj se odstrani iz ladje. Odloči se, da se bo sam prebil skozi vihar. “Poskusil bom priti skozi s tem, kar poznam in česar sem navajen,” reče Wo. In to tudi stori.

Pravkar sem vam pokazal, kdo ste. Zgodba je tudi prikaz, kako učinkovita je lahko dualnost. In stvari, ki so bile Wo-ju ponujene, sploh niso darila Boga. Običajna tehnologija današnjih časov, vendar je Wo-ja strah. Kolikokrat ste že na svoji poti klicali Boga na pomoč? Ko pa pridejo odgovori v čudni embalaži, se jih najprej ustrašite. “Ne morem tega storiti. Bojim se.” Vsi to počnete, celo mojemu partnerju se je to zgodilo dva dni nazaj. Strah je prvi odziv ljudi. Daril nočete videti, če jih ne morete razumeti v 3D. Božanskosti v njih pa sploh ne prepoznate.

Čas je, da začnete razumet, da sodelujete z Bogom. Imam nekaj dobrih novic, ki vam jih bom v kratkem povedal. Mnogi pravijo: “Kryon, kako naj verjamem in zaupam? Kako naj globlje verjamem v te stvari? Praviš, da je dualnost v meni zato, da mi preprečuje verjeti. Kako naj to presežem? Ljudje bi radi najprej razumeli in razčlenili in nato verjeli. Zato imate cerkve – mostovi v 3D. Cerkve napišejo pravila, ki jih lahko razumete in potem se počutite v redu. Cerkev samo odpre vrata v razumevanje, v katerem se počutite udobno.

Rad bi vas nekaj vprašal. Ko boste odšli od tu, se boste mnogi usedli v avtomobile in se odpeljali. Koliko izmed vas bo, preden se usedete v avto, vzelo navodila in preštudiralo, kako deluje motor? Vso kompleksnost motorja. Saj se ne boste usedli v avto, brez da bi razumeli kako deluje, kajne? Odgovor: seveda, se boste! Saj to naredite vsakič. Zato, ker je avto nekaj običajnega in vi zaupate. Ali bi radi verjeli? Potem začnite na isti način zaupat nečemu, kar imenujemo Kozmična Inteligenca. Ali si to želite? Kozmična Inteligenca.

Naj povem to na zelo preprost način. Ali bi radi sami sebe bolje spoznali? Ali bi radi verjeli? Vse kar morate narediti je, da s čistim namenom potisnete vrata… notranja vrata. Recite: “Dragi Bog, ali je možno, da obstajajo stvari večje od mene, za katere bi moral vedet? Dragi Bog, nočem razčlenjevati in razumeti; rad bi samo vedel, da je možno. Rad bi odprl vrata zaupanju, rad bi verjel.”

In obljubljam, da se bodo vsakemu, ki ima čisti namen, vrata začela odpirat. Ko to storite, aktivirate v sebi nekaj božanskega. V bistvu pritisnete na gumb, ki vam omogoča, da greste ven iz dualnosti. Če s čistim namenom nekaj vprašate, se začne vse premikat. Ne sprašujte radovednih vprašanj. Vprašanje naj bo vprašanje srčnega hrepenenja: “Dragi Bog, pokaži mi kaj moram vedet, da presežem sebe in moje nezaupanje?” In nato se prižge luč, dragi moji. Veste kaj se zgodi? Vaša DNA se začne spreminjat! To ni pravljica ali fikcija. To je sistem, ki onemogoči dualnost. Aktivira ga lahko samo vsak zase, s svobodno voljo in čistim namenom.

In kaj so dobre novice, ki sem jih obljubil? Deseta plast DNA je odgovorna za to, da vam omogoča verjeti in zaupati. Pomislite – del telesa, ki že celo življenje spi in čaka na vas. Povezan je z božanskostjo in ko vi potisnete vrata, se telo odzove. Stvari v vašem življenju se začnejo premikat in začnete verjet iz vašega centra. Počasi začnete razumet kozmično inteligenco. Kot da bi se prijavili v računalniški program partnerstva z Bogom. Nič vam ni treba narediti, da bi si to zaslužili! Vse kar morate storiti je vprašati in energija se začne pretakati v obe smeri, sprva počasi. Začnete pošiljat svetlobo Zemlji. Ni vam treba vedet kam gre, kako potuje in kdo jo prejme. Odprete vrata kozmični inteligenci in se sprostite.

Nekateri med vami sprašujete: “Kako naj molimo? Sigurno rabimo seznam. Z vsemi imeni. Kakšen je postopek molitve, Kryon? Ali naj molimo pri prižganih ali ugasnjenih lučeh? Kakšna glasba? Dan ali noč? Sveče ali kristali?”

Kaj, ko bi se zaprli v omaro, ugasnili luči in molili? Nobenih sveč, glasbe ali kristalov. V omari vas čaka angel, ki je povezan z virom in ne rabi nobenih sprostitev. V temi boste čutili ljubezen Boga in ne bo vas strah. Nehajte z navodili in samo pošljite svetlobo. In ja, res je da se v novi energiji razvijajo novi in elegantni sistemi, ki vam lahko pomagajo. Sistemov ni treba odpisati, saj vam nekateri dejansko pomagajo, da potisnete vrata. In zanimivo pri teh novih sistemih je, da so nekateri prisotni zgolj zadnjih 15 let. Pozorno predstavljeni s strani ljudi z visoko ravnijo energije. Bodite pozorni na te sisteme. Tu so za vas in njihovo učenje vsebuje kozmično inteligenco.

Naše sporočilo: pomagati vam najti božanskost, ki je v vas. Prebuditi bistvo vaše duše in vam pomagati videti, da ste večni. Koliko vas bo odšlo od tu zgolj srečnih, ker ste tu? Koliko pa vas bo reklo: “Nekatere stvari v mojem življenju hočem spremeniti. Naveličan sem neprestanih skrbi.” Vem, kdo je tu. Ali veste, koliko izmed 500 prisotnih išče zdravljenje? Nič ti ni treba. Ni ti treba dvignit roke, ker že vem. Skoraj 100 vas je.

Nekateri so neuravnoteženi. Mogoče si zato tu? No, ne išči ravnotežja na odru, ker se ne bo zgodilo tu gori. Namesto tega se zavedaj angelov, ki so ob tvojem stolu in ti si eden izmed njih. Morda je čas, da potisneš vrata in se odpreš moči, ki je tam? Občuti, kako kozmična inteligenca prav zdaj pritiska nate. Kako veš, če je tam? Naj povem kako: občutiš mir, ko ne bi smel imeti razloga za to. Od tu boš odšel miren. Tvoji problemi se ne bodo spremenili, vendar boš kar naenkrat začel spraševati: “Kako je to storil?” namesto, da bi bil zgolj srečen, ker si tu. In odgovor se pretaka na vašo stran tančice – vate. Miren boš glede svojega življenja. Siguren boš glede svoje prihodnosti, ne glede na to, da je ne poznaš in je ne vidiš. Stvari se bodo pričele spreminjati… Ali si pripravljen na to?

Ali ste ugotovili, da se v vseh teh letih nisem spremenil? Nikoli nisem spremenil vsebine mojih sporočil. Dualnost deluje na tak način. Nekateri slišijo, drugi ne. Nekateri slišijo samo, ko jih pesti strah, drugi začenjajo spoznavat uporabno vrednost teh informacij v vsakdanjem življenju. Blagoslovljen so tisti, ki dojemajo to kot “normalno”!

Moje spremstvo bo ostalo tukaj. Ko se zjutraj vrnete, bo prva stvar, ki je boste začutili, da je soba pripravljena za vas. Spet vas bomo čakali, da vas primemo za roko, ko vstopite in vam umijemo stopala, ko ste tu. Uživamo, ko vam lahko damo te trenutke veselja in blaženosti – ne zato, da pobegnete, temveč da bi spoznali svoje mojstrstvo. Tako se boste počutili vsak dan vašega življenja, dokler ne umrete. Potem pa pridete domov. Tak je sistem. Prečudovit sistem, veste to? Ali si prišel zaradi zdravljenja? Zdaj bi bil primeren trenutek!

[pavza]

In nekateri izmed prisotnih vam pošiljajo svetlobo in molijo za vas. Angeli ste, vsak izmed vas. In tako je.

Kryon

Prevod © Jan Čadež

Ni komentarjev: