23. november 2007

~ Kryon: Darilo Venerinega Prehoda ~

DARILO VENERINEGA PREHODA
19. junij 2004, Mount Shasta, Kalifornija
Kryona kanalizira Lee Caroll

Originalen tekst najdete tu: The Venus Transit Gift

Pozdravljeni, dragi. Sem Kryon iz Magnetne Službe. Oh, danes je bila vse več kot magnetna služba. Ali si sploh lahko zamislite kako vas planet ljubi? Nekaj od vas tu je zdravilcev, ki ima čudovite sposobnosti – meddimenzijske, ki vam omogočajo da vidite barve. Nekateri lahko vidite sence bitij drugih dimenzij. Nekateri med vami ne morete videti barv, lahko pa jih čutite. In nekateri se boste znašli v situaciji, ko vas bo obiskala aroma Duha. Lahko si zaželite in uporabite te darove v naslednjih minutah.

Tu je danes sladek prostor. Že od jutra je maziljen kot svetišče znanja – prostor, v katerem si boste dovolili, da se vas Bog dotakne. Značilnost takih kanaliziranj je, kot pravim jaz, da so učenje in »dotikanje«. In zakaj ne? To delajo bratje in sestre! Zato bodite na to pripravljeni.

Nekateri so vprašali:»Dragi Kryon, praviš, da nas srečuješ na večerni igralni plošči, pa vendar včasih rečeš, da zares prideš sem, da nas vidiš! Ali je to res lahko tako? Kaj mora Človek dati Duhu? Zgleda, kot da so ljudje vedno tisti, ki postavljajo vprašanja in nekaj potrebujejo. Kaj sploh lahko ponudimo Bogu?«

Dobro, Človek, naj ti najprej povemo, da si zelo linearen. Zakaj se počutiš kot da so ta srečanja vedno »enosmerna«? Ali ne razumeš, da je, ko se nekdo dotakne drugega, učinek obojestranski? Tako je, ko je Človek s Človekom, zakaj ne bi bilo isto z družino Boga? Ali ne razumete da je, ko se duše z druge strani tančice povežejo z vami, duše s katerimi se poznate od nekdaj, tu iskra razumevanja in ljubezni. Ali ne razumete, da nam dajete radost? Res je, da ste trenutno »pod tančico«. Res je da mi pridemo in vam damo informacije in pomoč. Ampak to je sekundarni razlog za kar prihajamo in sedimo pred vami. Kajti resnični razlog je zlitje, ki ga imamo z vami. Ko prepotujete ogromne razdalje, da bi videli vašo družino, ali sedite in poslušate, ko vam podajajo znanje, nato pa vstanete in oditete brez besed? Ne! Oboji sodelujete in isto je z nami.

Naj v teh uvodnih trenutkih v prostor povabimo spremstvo Gaje in Kryona. Naj povabimo vse tiste, ki bi radi prišli v ta sladki prostor, kakor je primerno. To vključuje tudi spremstvo Adama in Lemurijce, ki so čakali, da se na Zemlji zgodi nekaj posebnega… in ta energija je vaša. Naj bo to srečanje zelo veliko!

Nekateri med vami, ki sedite tu, mogoče čutite prisotnost ljubljenih, ki ste jih pred kratkim izgubili. Mogoče, čisto mogoče vas tančica sploh ne ločuje! Ste kdaj pomislili na to? Ste vedeli, da je del »meddimenzijskega sistema«, da so med svojim odhodom prišli nazaj, da bi bili del zemeljske celote – da bi hodili po njej na način, ki vam pomaga in vas vodi? Mogoče jih »prenašate« naokoli na načine, ki jih niti ne morete dojeti. Tako ste linearni! Ne razumete kroga meddimenzijskega življenja? Ko uporabimo izraz življenje, ne mislimo Človeškega življenja, temveč bistvo Boga, ki mu pravite Duh. To je v resnici ljubezen, ali ne? Ljubezen je bistvo lepila, ki drži skupaj dimenzije, in ki dopušča komunikacijo na duhovnem nivoju.

In tukaj je povabilo, še preden začnemo: Sedite kjer ste, poslušajte in berite, ter se odvežite od tega kar mislite, da je resnično. Storite to, saj si boste tako dovolili sprejeti modrost in razumevanje. Sedite pred Duhom kot brat in sestra, z modrostjo, ki gre preko vaše resničnosti in ki presega, kar mislite, da veste.

Prehod Venere – Veliko Darilo

In tako nocoj prihaja skupaj končna slika. Tisti med vami, ki berejo te besede, bodo vedeli, kako se koščki sestavljanke končno skladajo.

Naj začnem zelo daleč. Obiščimo za trenutek planetno Obliko – Boginjo Ljubezni. Obiščimo mitologijo, ki je ustvarila pomen Venerinega Prehoda. Poglejmo za trenutek kaj to pomeni znotraj energij, ki so ustvarjene s tem dogodkom. O tem bomo nocoj govorili. Pripravljeni smo razložiti astrologijo v fiziki. Prav tako smo pripravljeni razložiti velika ezoterična vprašanja v zvezi s tem dogodkom. Začnimo.

Recimo, da so bila planetna gibanja v vaših koledarjih znana 5- ali 6000 let nazaj (kar je res). Potemtakem bi človeštvo vedelo vse o Venerinem Prehodu, ki je pred nami. Vedeli bi o cikličnih lastnostih in načinu delovanja vašega sončnega sistema in prav tako bi bilo znano, da se je tak dogodek že zgodil in se bo še v prihodnosti. Nameravamo pa vam povedati nekaj posebnega o zdajšnjem gibanju Venere med Zemljo in Soncem in kako je leta 2004 temeljito učinkovalo na Zemljo in kako je odprlo novo časovno okno. Tako da se ne gre toliko za Venerin Prehod kot za scenarij »pripravljene Zemlje«.

Duhovna okna akcije so dana človeštvu skozi Univerzum na linearne načine (predstavljajo periode zaporednih let, dostikrat kot mnogokratniki števila 8). Globoko okno se je odprlo leta 1987 z energijo Harmonične Konvergence (pozneje praznovane kot 11:11). Zaprlo se je leta 2003 s Harmonično Skladnostjo. To okno je predstavljalo število let, ki so bila, kot vam je znano, linearno tekoča, in celo napovedana. Vsa so imela opraviti s planetarnim gibanjem in energijo in so bila preko Kryona že razložena. Zdaj je tu še eno okno z Venerinim Prehodom. To je manjše, nekaj kar se ne zgodi pogosteje kakor na vsakih 130 let, in je 8 – letno okno. Ker v osmih letih bo tu naslednji Venerin Prehod.

Zdaj bi radi sestavili nekatere stvari, ki jih je Kryon podal v zadnjem času, ne samo številske, temveč tudi tiste, za katere smo dejali, da obstajajo kot možnosti za Zemljo. Poslušajte: Povedali smo vam o spreminjajoči se zavesti Zemlje in tudi, da bi lahko astronomske lastnosti vašega sončnega sistema ustvarile energijo na planetu, če bi bil ta pripravljen. Pripravljeni ste in tukaj je! Toda logika vam pravi, da so tisti astronomi pred tisočletji gledali isto planetarno gibanje. »Kaj je torej to takega? V vsakem primeru bi se zgodilo. Torej Kryon, kako lahko podajaš velike metafizične oznake in navajaš posebno »novo energijo« za nekaj, kar smo že pred tisočletji vedeli, da se bo zgodilo. Prav zdaj vemo, da se bo zgodilo še enkrat. Ali to pomeni, da se bo planet še enkrat spreminjal? Torej, kaj se bo zgodilo naslednjič in potem naslednjič? Kako lahko delaš velik duhovni dogodek iz običajnega planetarnega gibanja, ki je poznano in dokazano?« Nocoj bomo odgovorili na to vprašanje.

Naj se vrnemo k prehodnem oknu in informacijam, ki smo jih dali v preteklosti. To je 8 – letno okno. Verjetno boste začeli osmico bolje razumeti. Osem pomeni odgovornost in začenja se z Venerinim Prehodom. Vem, da se bo to kar nameravam reči, slišalo preveč ali celo nemogoče. Vem, da se bo slišalo neverjetno. Vendar vam pravim, Delavci Svetlobe, pričakujte mir na Zemlji! To je energija, ki ste jo razvili … velika sprememba v težkih časih. Naj tudi tisti, ki so vstopili v ta prostor iz meddimenzijskega mesta v gorah, slišijo te besede, saj so zato čakali.

Tako naj, še preden gremo na mehaniko vsega tega, odgovorim tistim, ki pravijo: »Samo trenutek, to bi se vendar v vsakem primeru zgodilo! Če ne bi bilo 11:11 in bi človeštvo šlo skozi Armagedon, bi se ta astronomska stalnost, imenovana Venerin Prehod ravno tako zgodila. Zgodila bi se tudi če bi bilo človeštvo uničeno«. Ni res. Gaja je to že predtem razložila (nanaša se na kanaliziranje Pepper Lewis). Gaja vam je rekla: »Meddimenzijsko zaznavanje tega kar ustvarjate prinese na plano energije, ki jih želite«. Naj grem še globje v razlago, da boste bolje razumeli. Naj najprej postavim vprašanje: Če bi bila uradna tekma tenisa na urniku za nekaj tisoč let vnaprej, ali to pomeni, da bi se je vsi igralci avtomatično udeležili? Prav tako vprašanje si lahko zdaj napišete na list papirja. Napišite si svoje sestanke za prihodnost in si izpolnite svoj urnik za naslednjih tisoč let. Ali to pomeni, da se boste teh srečanj dejansko udeležili? Odgovor je očiten. Ker urnik je zgolj označba kakšne so vaše možnosti. Čepel bo tam in še vedno bo urnik, tudi po vaši smrti. Morda je potemtakem igra več kot urnik in priprave nanj? Morda je potrebno, da se prikažeš in jo narediš resnično?

Vrnimo se k Veneri, za katero je znano, da nosi energijo Boginje Ljubezni. Ni naključje, da jo je mitologija tako poimenovala. V mitologiji ljubimec (Venera) izgine za določeno število dni medtem, ko prehaja med Soncem in Zemljo. Sonce je jedrna energija vzorca in je vrtišče ali ravnotežni center, kar bom kmalu razložil.

Venerin Prehod je kot par knjižnih platnic. Predstavlja novoenergijsko okno osmih let. Veliko osmic moramo razložiti. Povedali smo vam celo za neko, ki je mogoče niste prepoznali. Ko smo bili leta 2000 v Izraelu, smo povedali, da obstaja velika možnost, da se ne bo zgodilo nič pomembnega v zvezi z mirom na tem planetu do leta 2008. Začnite sestavljati. Ne bodite presenečeni če okno osmice vključuje Jeruzalem. Ne bodite presenečeni če okno osmice potrebuje Novi Jeruzalem, saj smo vam tam dali prvotno sporočilo! Koliko izmed vas je pomislilo na volitve v vaši državi leta 2008? Koliko vas je sestavilo skupaj to sporočilo in osemletni Venerin Prehod, ki se je zgodil leta 2004? Odgovor: zelo malo. Zdaj pa vse to začenja prihajati skupaj. Sedaj lahko tudi vidite kako ta kanaliziranja delujejo. Več kot le košček tu in košček tam. Kryonove informacije so bile vedno podane kot del ogromne sestavljanke, ki se sestavi, ko ste jo pripravljeni videti in razumeti. To je lepota odkrivanja, kajne?

Naj se za trenutek vrnem k planetarnemu sistemu in z več jasnosti razložim nekatere stvari, ki jih predtem nisem. So nekateri, ki to poslušajo ali berejo, ki pravijo: »V redu, verjamem v mnogo stvari, celo v to kanaliziranje, vendar zelo težko verjamem, da planetarno gibanje učinkuje na moje življenje. Zgleda, kot da je vse, kar je duhovno,nevidno - torej vpliv tega gibanja ni ravno verjeten.« Je res nevidno? Razložil bom kako deluje in uporabil bom fiziko. Potem se lahko odločite.

Začnimo z magnetizmom in gravitacijo. To sta dve slabo razumljeni zemeljski sili, ki sta nadvse meddimenzijski. Znanost jih razumeva zgolj iz stališča opazovanja, na podlagi katerega nato gradi. Skoraj vse kar znanost počne z magnetizmom in gravitacijo je preprosto domišljanje okoli znane sile. Resnično razumevanje bi dopuščalo manipuliranje in kontroliranje teh sil. Nič od tega se ni še nikoli zgodilo in se ne bo dokler ne bodo izmišljeni in izumljeni »matematični meddimenzijski motorji«.

Naj povem nekaj česar še nikoli nisem povedal. Ti dve sili obstajata kot partnerja; morata obstajati skupaj in vsaka je del druge. Nihče še ni resnično definiral gravitacije. Je zelo težko ker je meddimenzijska. Morali bi razumeti časovni okvir (od katerega je gravitacija odvisna), da bi resnično razumeli kaj gravitacija je. Gravitacija je odgovor na materijo v časovnem okviru. To je vse kar je. Manj ima opraviti z materijo kot s časom kar je za vas težko dojemljivo. Magnetizem je njen partner in obe sili sta del koščkov večje slike, ki je meddimenzijska, vendar je sponka obstoja Vesolja.

Naj za trenutek razpravljamo o astronomiji in astrologiji, ker imata fizični učinek na vašo zavest in nista neki skrivnostni mitološki sili, ki ju razumejo samo določeni ljudje, ki nosijo kristale in uporabljajo veliko sveč (Kryonov humor). Sonce je vrtišče osončja. Osončja so sestavni deli galaksij. Galaksije so sestavni deli Vesoljnega sistema. Osončje je najbližja magnetna in gravitacijska sila, ki vpliva na Zemljo. Mnogo let že skušamo razložiti kako magnetna mreža planeta »govori« z vašo DNK. In zdaj celo vaša znanost priznava, da se Človekova celična struktura odziva na magnetne signale. Zakaj bi ostali pri tem? Naj razložim kako deluje astrologija, saj deluje po istem principu.

Razlaga Astrologije

Predstavljajte si za trenutek, da ste Sonce in da imate vse te planetarne otroke, ki krožijo okoli vas. V vsakem trenutku dneva in v vsaki poziciji vas vlečejo k sebi. To je gravitacija. Ti otroci so zahtevni in vplivajo na vas s svojim vlečenjem. Kot pravi otroci, lahko tudi ti vplivajo na vašo osebnost, ko vlečejo in vlečejo in vlečejo.

In tu je nekaj, o čemer nismo še z nikomer razpravljali. To je meddimenzijski vidik, ki je težko opisljiv: Vaše Sonce ima lastnost, ki jo bom poimenoval gravitacijska in magnetna šablona. Poskušajte to razumeti kot energijo planetarnih otrok, ki vlečejo starševsko Sonce. Ko vlečejo to vrtišče (Sonce), ta prilagaja svojo šablono skozi gravitacijo in magnetizem. V vsakem trenutku obstoja ima Sonce drugačno meddimenzijsko šablono, ki temelji na gravitacijskih silah planetov. Retrogradni planeti, ki niso prisotni, pomenijo poplnoma drugačno šablono. Sonce se odziva celo na male objekte, ki jim ne pravite planeti, od katerih jih nekaj sploh še niste zabeležili. To je zelo zapleteno, a vendar zelo resnično. To je fizika in nima zveze z mitologijo ali svečami (Kryon se nasmehne).

Prav v tem trenutku planeti vlečejo in potiskajo Sonce, ki oblikuje svojo šablono na meddimenzijski način. To je garvitacijska/magnetna šablona. Ta šablona je potem prenešena s tem, kar poznate kot sončni veter – energija, ki se naravno razširi od Sonca proti vsem planetom in naprej. Ta sončni veter lahko vidite kot severni sij (aurora borealis), ko se sreča z Zemeljskim magnetnim poljem in mu izroči energijo skozi proces imenovan induktivnost. Pravite, da ni tako nevidno? Oglejte si. Razmišljajte o tem kot o prenosu, če želite. Magnetna in gravitacijska šablona Sonca je »sporočilo«, ki je prenešeno s sončnim vetrom magnetni mreži. Kam mislite, da gre to sporočilo?

Kryonovo gradivo že 15 let uči, da so magnetizem tega planeta meddimenzijske sile, ki učinkujejo na Človekovo DNK. To je povezava magnetnega mojstra (Kryon) z vašo realnostjo. Torej, sestavite si sliko, kako vse to deluje: Vaše osončje s svojim gibanjem okoli Sonca ustvarja gravitacijsko in magnetno šablono, ki je nato prenešena na Zemljo. Nato je sprejeta in »opažena« v vaši energetski mreži in gre naravnost v vašo DNK. To je astrologija. To je najstarejša znanost na planetu in je osnovana na visokih konceptih, ki jih današnja znanost sploh še ni dojela.

In še vedno so nekateri, ki pravijo: »V redu, to je lepa razlaga, toda jaz ji ne verjamem. Še vedno je vse nevidno. Planetova mehanika, ki vpliva na Človekovo zavest, še vedno ni logična.« V redu, naj vam podam nekaj kar je nevidno, pa vendar lahko to v vaši resničnosti »vidite«. Če si eden izmed tistih, ki dvomi v vse to, naj se pogovorimo o gravitaciji in magnetizmu, ki sta vam najbližja – vaša luna. Naj postavimo to v tvojo realnost, dvomljivec. Ne beri metafizičnih revij – ne poslušaj kanaliziranj. Namesto tega, pojdi po dokaz za delovanje magnetizma in gravitacije na tvojo celično strukturo na urgenco in vprašaj o polni luni. Pojdi na policijske postaje in vprašaj o učinku polne lune na družbo. Ne policija ne zdravstvo nimata veze z astrologijo, pa bodo vseeno povedali, da za polno luno dela dodatno osebje! Nima smisla, ali pač? Pojdi in vprašaj: »Ali pravite, da učinek planetarnega objekta, ki kroži okoli Zemlje, ustvarja razliko v Človeškem vedenju?« Odgovor je: da. Mogoče ne verjamejo v astrologijo, a za polno luno bodo najeli dodatno osebje. Kako je to lahko dokaz, da se nekaj dogaja?!

Poglejte, to je zelo resnično. Gravitacija in magnetizem, celo lunina, vplivata na vas. Zato mora bit luna upoštevana v celotni astrološki shemi. Je neposredni igralec v spreminjanju energij, ki prihajajo od Sonca.

Astrologija ni vidik nadzorovanja življenja. Je vidik držanja. V tem je velika razlika. Ko se usedete na kavč, ta drži vašo težo. Ko sedite na njem lahko rečete, da ste s kavčem v sodelovanju. Po dogovoru vi zaupate kavču. In po dogovoru kavč drži vašo težo. To je držanje. To ni nadzorovanje, ker lahko zapustite kavč kadarkoli želite. Lahko tudi popravite svoj položaj ali greste sedet na drug kavč. Planetarne formacije delujejo na isti način. Ne nadzorujejo, ampak držijo osebno energijo. To je astrologija. Predstavlja začetno stanje vašega življenja in ustvarja različne Človeške značaje. Zakaj je tako? To smo že povedali: Kakšen preizkus bi to bil, če bi bili vsi enaki? In niste, če ste opazili. Pred petnajstimi leti smo v mali beli knjigi med drugim povedali, da imate sposobnost in pravico spremeniti vpliv planetov na vas. Se spomnite? Ali bi radi začeli povezovati ta učenja in gledati veliko sliko?

Nazaj k Veneri

Naj se zdaj vrnemo k Veneri in k Boginji Ljubezni, ki je v prehodu med Zemljo in Soncem. Kot smo razložili, pomaga razviti energijo, ki je »specifično zemeljska« in pošilja šablono Soncu, ki je potem k vam prenesena skozi mrežo.

Najprej vam bom povedal kaj ta specifična energija je, nato bom razkril nekatere posebnosti, zakaj je potrebna. Vse to delam, da vam razjasnim stvari, da boste razumeli veličino tega, kar je pred vami. Kot veste ni naključje, da je mitologija poimenovala Venero ljubezen. Energija, ki prihaja na Zemljo zdaj in v naslednjih osmih letih, je ljubeče žensko ravnotežje ljubezni. Videli boste, kako bo prišlo ravnotežje, kot še nikoli do zdaj v vašem življenju. To je ravnotežje obeh, Gaje in Človeka na nov način.

V tem trenutku Zemlja ni uravnotežena. Je moška – zelo. To nima nobene veze z vašim spolom. V vsakem Človeku je moška in ženska energija. Ne glede na spol je najbolj uravnotežena oseba tista, ki ima ravnotežje obeh energij. Najbolj uravnotežena ženska, ki to bere ali posluša, je tista, ki ima ravnotežje moške in ženske energije v njenem življenju.

Odrasli ste na planetu kjer ni bilo ravnotežja in kjer je moška energija močno prevladala karkoli drugega. Sedaj se skozi vaša prizadevanja zavest na Zemlji spreminja. Začelo se je z 11:11, nato 12:12, in potem še Skladnost. In zdaj prinaša najboljše doslej. Nova pot, ki ste jo ubrali zahteva energijo osmice. Na ta planet se prenašata ravnotežje in odgovornost, zato je energija, ki ga bo verjetno uravnotežila moška in ženska.

Učinek Venerinega Prehod in njegove možnosti

Kakšno spremembo lahko te možnosti prinesejo! Naj vam povem, da se bodo nekateri skregali s temi novimi možnostmi. Ne ujema se z njimi in ne ujema se z njihovimi resničnostmi. Podal bom dve trditvi in obe se bosta zdeli na nek način neverjetni. (1) Na tem planetu ne bodo mogle obstajati moško – naravnane vlade. (2) Na planetu ne bodo mogle obstajati moško – naravnane religije. Niti ena se ne bo obdržala in se prilagodila spreminjajoči se zavesti. Vse bodo zatonile in zapadle v pozabo. Zapomnite si to. To bom ponovil preden končam. To je velik čas, o katerega prihodu smo govorili. In mimogrede, zato se gora za vami(Mt. Shasta) prebuja in oživlja. Vse je povezano. Do tega bom še prišel. Eno ne more obstajati brez drugega, eno je čakalo na drugo.

Sedaj preidimo na ezoterična vprašanja, ki so zelo zanimiva. Če je bil Venerin Prehod znan že toliko vnaprej kot astronomska gotovost, zakaj vpliva na Zemljo na način, ki bi deloval samo, če bi se Človeštvo izognilo Armagedonu in dočakalo ta datum? Vprašanje je torej: Ali se ne bi ravno tako zgodilo? Naj poskusim odgovoriti na to vprašanje najbolje kar lahko.

Neki znani fizik si je v svojih devedesetih upal privleči na plano ezoterično fiziko tega vprašanja. Vprašal je tole: »Ali bi Vesolje obstajalo če Človeštvo ne bi gledalo?« In bil je resen! Ali obstaja povezava med resničnostjo vesolja in Človeško zavestjo? Težko je odgovoriti in vedno bo. Toda vprašanje je bilo postavljeno iz najvišjega nivoja fizike. Je še eno vprašanje o katerem ste razglabljali, ki pa je skoraj šala. Če pade drevo sredi gozda in ni nikogar, ki bi ga slišal, ali naredi zvok? To ni težko vprašanje, če definirate dele. Zvok je definiran kot valovanje skozi zrak. Poslušanje je definirano kot zavest, ki valovanje prestreza in si ga prevaja. Zapomnite si te definicije, saj dajejo odgovor na ezoterično vprašanje o energiji Venerinega Prehoda.

Metafora sporočila o Venerinem prehodu

Kaj če bi človeštvo hodilo naokoli čisto normalno, na drugi strani tančice pa bi se ustvarjalo prelepo, sladko sporočilo? Ali bolje, naj govorimo o tem sporočilu kot o pesmi, ko smo že obkroženi z glasbo (Robert Coxon v ozadju igra glasbo v živo). Recimo, da se na drugi strani tančice poje pesem. To je pesem, katere petje je bilo načrtovano že tisočletja nazaj in zdaj se začenja. Naj jo imenujemo pesem Venerinega Prehoda. Pesem govori o ljubezni in ravnotežju. Morda besedilo pesmi govori o zbliževanju z Duhom. Mogoče govori o izstopanju iz bolečine in trpljenja… mogoče res. Morda ima pesem besedilo, ki praznuje spremembo in pomaga pri odločanju kaj storiti naslednje v življenju. Mogoče vam omogoča udobno sprejemanje časovnih sprememb. Besedilo je naslovljeno na vas. Pesem je ista, toda besedilo je drugačno za vsakega Človeka na planetu. Besedilo se vam pomaga uravnotežiti. Besedilo je maziljeno in prelepo, a pesem je zelo tiha.

V tej metafori potrebujete sprejemnik – podobno kot radio sprejemnik – da bi slišali pesem. Ampak, recimo, da človeštvo nima radiev. Torej, naj ob tej predpostavki postavim vprašanje: Če bi se predvajala sladka, mehka ljubezniva in sveta pesem, toda človeštvo ne bi imelo radiev, ali bi bila kakšna razlika? (Vprašanje je podobno drevesu v gozdu). Odgovor je ne. Zdaj pomislite na to: Pesem bi se v vsakem primeru predvajala, tudi če ne bi bilo nikogar, ki bi jo slišal. Vse bi šlo naprej po urniku, kakor astronomske gotovosti, toda ta lepota ne bi bila sprejeta. Toda če bi bila Zemlja pripravljena, da »sliši«, potem bi bila pesem zaznana in interpretirana in bi prinesla nove možnosti skupini, ki bi poslušala.

V primeru Venerinega Prehoda se ne bi na planetu zgodilo nič, če ne bi Ljudje imeli možnosti, da ga »slišijo«. V naši metafori je sprejemnik Človeška zavest. 11:11, 12:12 in vse stvari okoli tega, ki ste jih preučevali v teh letih, so se sestavile in dosegle svoj višek… in vam dale sprejemnik. Ta je v vašem žepu. Toda zdaj imate nov problem. Morate najti postajo prek katere se predvaja! Tu postajajo stvari zabavne (Kryon se nasmehne). Preglejte stvari do zdaj: Poje se prelepa pesem. Rad bi vam povedal besedilo, a je za vsakega svoje. Lahko pa vam dam namig: Besedilo je v jeziku Lemurijcev!

V tem trenutku je tu mnogo bitij, ki so Lemurijci. So meddimenzijski in so čakali in čakali na točno ta trenutek v času. Vidijo vas kako sedite in berete … poslušate. Čakali so, da se dobesedno sprehodijo med vami in vam podajo frekvenco Venerinega Prehoda! Čakali so cela tisočletja. Oni so ključ do razumevanja tega kar slišite.

Mislite, da je to fantazija, ali ne? Pa ni tako. To je del načrta. To je obsežen meddimenzijski sistem. In bistvo tega ni čudna civilizacija izpod gore, temveč družina, katere ljubezen je tako močna, da je do zdaj čakala, da vas podpre. Če verjamete v angele, vodnike in meddimenzijska duhovna bitja, kot je Kryon, potem se ozrite na vašo Lemurijsko družino, ker je tukaj! Ozrite se na radost, s katero si prizadevajo. Ozrite se na sijajnost, kako ob pravem času berete to stran! In nato se pripravite na podporo in sodelovanje.

Včeraj ste mnogi med vami poslušali lemurijskega visokega duhovnika. Se spominte kaj je rekel? (Nanaša se na kanaliziranje Louise Jones, avtorice Lemurijskih knjig Telos). Je možno, da obstaja civilizacija, mesto znotraj in pod goro? Ja, meddimenzijsko. Je nevidno, pa vendar je tam. Zakaj je zdaj pomembno? Kdaj bodo prišli na plano?

(1) Zakaj? Ker ste to hoteli in ker zdaj Venera prenaša sporočilo. Tisti, ki poslušajo ali berejo so del Lemurijske družine! Ali ste dojeli po vseh teh letih, ko vas naslavljam kot »Lemurijce«? Mislite, da je ogromno naključje, da smo leta 2004 premaknili osrednje Kryonovo letno srečanje pod goro Mt. Shasta in da smo razglasili novo razdelitev energije osmice?

(2) Kdaj… zdajle. Poje se sladka pesem in meddimenzijska Lemurijska družina počasi prihaja naprej ob napovedanem času in zaradi razlogov, ki ste jih vi ustvarili. To ni nič bolj strašljivo ali čudno od ljubezeni Boga. To je proces Lemurijca z Lemurijcem. Družine z družino. Ena je v 4D, druga ne.

Koliko resnice je v tem? Človek, pozivam te, da greš nekega dne na goro (Mt. Shasta) in nazaj, ter se »predstaviš« za srečanje s tistimi, ki te častijo. Ne bodi presenečen če doživiš 4D izkušnjo z mnogimi člani več-D družine.

Pesem Venere

V tej metafori je še en nov izziv. Sladkost pesmi, ki je peta človeštvu je zelo tiha. In tisti Lemurijci, ki se sprehajajo med vami in vam želijo pomagati pri sprejemanju so prav tako zelo tihi. Ljudje pa niso prav nič tihi. Poudarjajo veliko govorjenja. Človeško bitje, ko sediš v meditaciji in molitvi pred Duhom, zakaj ne prenehaš naštevati vsega, kar je v tvojem življenju narobe? Zakaj ne bi bil namesto tega miren in poslušal odgovore, ne pa da narekuješ probleme? Ali mislite, da ne vemo skozi kaj greste? Ali mislite, da nam morate povedati? Poslušajte te besede:

Bodi miren in vedi da si Bog

Ker bi vam Lemurijci radi peli. Vsaka pot tu je drugačna. Vsak od vas tu ima drugačen dimenzijski potencial. V vsakem izmed vas je celična struktura, ki si prizadeva za premik med dimenzijami in tako je pesem za vsakega drugačna. Vendar so Lemurijci tisti, ki bi vam radi predali skrivnosti poslušanja in če bi radi dojeli se boste morali naučiti biti mirni.

Pravšnji čas je za to, za novo tihost in dober prostor je, ko sedite in berete. Če se boste znašli zunaj v gorski pokrajini z energijo Gaje, boste lahko zelo jasno slišali glasbo! Nič v vašem življenju ni neznano Duhu. Poslušajte: Imate Človeško zavest, ki se je pripravila na Venerin Prehod; metaforni radii so tu; mnogi so že ujeli frekvenco, in če želite primerjati metafori: Pesem se poje in drevo v gozdu je padlo… ampak tu so mnogi, ki zdaj lahko slišijo. Zato ste tu… da opravite težko dviganje na Zemlji.

Mnoge kulture so zastopane v tej sobi – mnogo jezikov in mnogo življenj. Če dodamo še bralce tej skupini, jih je še mnogo več. Vendar imate vsi nekaj skupnega, četudi poslušate in berete v različnih časih: Vsak od vas je v nekem trenutku vstopil v veter rojstva in vedel kaj počne, ko prihaja na ta planet. Videli in poznali ste možnosti tega, kar se ta hip na planetu dogaja… vi ste te možnosti postavili na urnik. In tukaj ste. Razmislite o tem. Ni naključje, da sedite tu in poslušate ali berete.

Aktivacija Kristalnega Človeštva

Danes je Gaja omenila Kristalno Zdravljenje znotraj planeta. Kaj vam to pomeni in kaj mora biti ozdravljeno? Povežite dejstva, dragi, to se vam daje v mnogih oblikah skozi mnoge kanale in mnoge zavesti: Kristalna energija je metafora za »tisto, kar ima spomin«. V kristalih tega planeta je spomin in spominja se Človeške zgodovine. Katerega dela zgodovine se spominja? Dogodkov? Ne. Ker dogodki so kot drevo, ki pade sredi gozda in ga nihče ne sliši. Namesto tega se Kristalnost spominja zgodovine, ki se jo resnično sliši: čustev človeštva, ki reagira na dogodke. Spominja se občutkov in zvokov skozi Človekovo uho, ko je padlo drevo. Spominja se žalosti smrti in veselja rojstva. Spominja se tragedije vojne in ranjene pokrajine. Spominja se sovraštva, ki je še vedno prisotno in ran preteklosti, ki ne morejo biti pozdravljene skozi moško – usmerjeni vidik.

Z drugimi besedami je Kristalni spomin zavest Zemlje – kako je bilo občutiti tok zgodovine. Ta spomin se bo ponovno napisal, ko se bo zgodilo zdravljenje naslednjih osmih let. Kristalnost se zdravi. Človeštvo na novo piše spomin. Kako lahko vi na novo napišete zgodovino? Del, ki se ponovno piše ni zgodovina planeta temveč reakcije na to zgodovino. Zdravljenje je na novo zapisana zavest Človeka, ki je dolgo nazaj jezen pobral palico in ranil drugega. Je nov zapis sovraštva, ki prevladuje in polni zdajšnjo situacijo. Vse to je del nove mrežna skupine, ki je Kristalna (Informacije, ki so bile dane, ko je odšla Kryonova magnetna skupina – konec leta 2002).

Najnovejše novice so, da vi s pomočjo nove energije, ki je prenešena skozi Venerin Prehod in odprtje osemletnega okna, na novo pišete moško/žensko ravnotežje tega planeta. Tako boste razumeli – tako boste postali tihi. Nekateri pravijo: »Kryon, ali res lahko ostanemo mirni, ko pa so novice take kot so? Ni drugega kot slabe novice! Tako težko se je osredotočiti na subtilne stvari ob takem trušču.« Kaj pravite na to: ugasnite novice! Ali razumete, da je vse kar posredujejo novice zgolj majhen negativen dramatičen delež tega kar se dogaja na Zemlji? Ali ne razumete, da je celoten zemeljski poročevalski sistem samo preprosto potovanje v možgane nekaterih Ljudi, ki razmišljajo kot otroci? Ta sistem vam narekuje, kako bi se morali počutiti ob majhnem deležu dramatičnih stvari, ki se dogajajo na planetu. In ne prilega se na vaš intelekt ali logiko. Uporablja celo glasbo, ki je v sladu s tem negativnim sporočilom in pomaga oblikovati vaše razpoloženje!

Ne poroča se o dobrih novicah na Zemlji… izkušnje Indigov… nova energija na dosegu roke… možnost zdravljenja Zemlje same! Toda del vaše kulture je in prav tako človeška narava mnogih, da se zalepijo na te polresnice, nato pa gredo v strahu v posteljo. Kaj storiti? Čas je, da prenehate razmišljati kot Človek, temveč kot ta, ki v resnici ste – čisti Lemurijec, ki ima meddimenzijske lastnosti. Kot taki lahko pomagate na novo napisati Kristalno Mrežo planeta. Moder je tisti, ki ve, da se vsem vam prav zdaj dogaja nekaj dobrega! Novi zapis zamenjuje sovraštvo z ravnotežjem in začenja proces, ki bo spremenil vaše prihodnosti.

Ali se vam ne zdi zanimivo naključje, da mnogi pravijo nekaterim izmed novorojenčkov Kristalni Otroci? Kaj vam to pomeni? Kryon ni nikoli govoril o Kristalnih Otrocih in zdaj so tu! Ti Otroci so del ponovnega zapisa Kristalnosti Zemlje. Kdo so oni? So specialisti v ravnotežju.

Mnogokrat smo govorili o Indigo Otrocih. To so otroci »nove zavesti«, ki se danes rojevajo. Poznamo jih še pod mnogimi drugimi imeni, ampak vsi so »bojevniki spremembe«. Glejte na te otroke kot na aktiviste miru, vendar imajo zavest, ki je niste pričakovali. Ne pričakujte od njih, da bodo nosili oznake in imeli srečanja. Na pričakujte, da jim boste povedali, kar bi hoteli, da slišijo. In ne pričakujte, da jih boste na kakršenkoli način kontrolirali. Zakaj, oni ne bodo imeli stare zavesti. In to je razlika, dragi prijatelji, med vami in njimi. Oni prihajajo uravnoteženi, levo in desno, moško/žensko. Od vsega človeštva bodo oni prvi, ki bodo vibrirali z energijo Venerinega Prehoda. Oni so tisti, ki čakajo, da bodo novi vodje v tem osemletnem oknu. Četudi so premladi (ne govorite jim tega), bodo desne roke tistih, ki bodo vodili države in korporacije, ter tistih, ki bodo odgovorni za zdravljenje kontinentov. Glejte njihov učinek in se čudite. Nato se spomnite, da ste to slišali tu.

Vaš del v Vsem Tem…

V redu, Svetilnik, kaj se bo naslednje zgodilo tebi? Prihaja nevihta. Spet ponavljamo, to te ne moti, kajne? Nazadnje, ko smo bili skupaj, smo rekli: Svetilniki se ne bojijo neviht. Ker so bili zgrajeni zanje. Svetilniki stojijo, ko se nebo temni in pravijo: »Bil je že skrajni čas! Mislil sem, da se ne bo nikoli zgodilo. Vreme je bilo že predolgo lepo. Čas je za delo. Prižgimo luč in gremo noter!«

Odkrili boste nekatere temnejše dele na planetu. To se zgodi, ko se prižge luč. Stvari, ki so bile vedno v temi ne morejo prenesti mnogo luči. Odplazijo se stran in poskušajo najti druge temne prostore, da se skrijejo. Vendar zaradi tega, kar se na planetu dogaja, jih je vedno manj in manj. In ko so te energije razkrite, se morajo odločiti: ostati ali ne. V procesu se bodo borile, da bi ostale v temi. To se dogaja na planetu.

Boginja Ljubezni se premika med Zemljo in Soncem. Ta prinaša možnost spreminjanja planeta. Bodite pozorni na to. Bodite pozorni na integriteto, ki bo naredila spremembo na tem planetu kot še nikoli doslej. Bodite pozorni tudi na druge ravnotežne lastnosti, ki bodo začele vzdigati glave. In to vedno začne povzročati težave. Toda, ste pričakovali kaj manj? To se zgodi, ko se odpre prepad med starim in novim… kot govorimo že več kot petnajst let. Se spomnite, kaj smo rekli? »Ta prepad se bo široko odprl in zgodila se bo polarizacija planeta in ljudje se bodo morali odločiti, da pridejo iz skrivališč ali pa zapustijo Zemljo.« Ta bitka se je začela. To je vojna med starim in novim – važen dogodek na planetu… in vi sedite na sredini s ključi do svetlobe.

Rekli smo vam, da bodo nekateri hitro odšli in se vrnili kot Indigi in Kristalni in so se. Rekli smo vam, da bodo odšli veliki ljudje, ki so izgledali uravnoteženi in pripravljeni in ki so opravljali čudovito delo kot Delavci Svetlobe in res so šli. In lahko pričakujete njihov povratek v treh mesecih! Trije meseci! To je duhovna nedoumljivost, ki bi vas morala prestrašiti, glede na to kaj veste in kaj so vas o teh stvareh naučili v preteklosti. Dragi moji, to je kar delajo mojstri! To bi vam moralo veliko povedati o pomembnosti tega, kar se tukaj dogaja.

Svetilničar steče po stopnicah, prižge luči in se zadere v valove: »Pridite. Ne morete se me dotakniti, saj sem bil za to zgrajen! Bil sem tu, ko je bila hiša sezidana in z leti sem jo samo okrepil. Sedaj je močna in ne morete jo podreti. Moja luč – ne morete jo ugasniti. Nič, kar se bo zgodilo, ne more poškodovati te svete zgradbe.« Vidite, svetilničar ima nekaj… znanje in modrost, da je on povezan z lučjo. Oh… in še nekaj drugega. Zgleda, da je zadnje čase zelo miren in posluša prelepo pesem.

In drago Človeško Bitje, z naslednjimi mislimi zaključujemo. Eno je govoriti o veličini Venere in planetov, ter o zgodovini Zemlje in zakaj ste tukaj. Toda, ko boste zapustili to sobo, boste še vedno soočeni s korakanjem naprej. Sestopite s te gore spremenjeni (govori udeležencem). Uglasite se s pesmijo, ki se poje in začnite posebno aktivacijo.

Če niste danes prejeli ničesar drugega, bi rad, da razumete, da ste se zbrali tu poslušajoč in beroč in se meddimenzijsko odprli aktivaciji. Naslednjič ko se srečamo (kanaliziranje naslednji dan) vam bom povedal ime in število DNA vijačnice, katere aktivacijo čutite. V bistvu se danes aktivirata dve vijačnici. Resnično boste od tu odšli drugačni kot ste prišli.

To ni doktrina niti zbir pravil. To ni velik seznam stvari, ki bi jih morali nekako izvesti. Meddimenzijsko dobivate odgovore s poslušanjem prelepe osebne pesmi, ki jo pojejo tisti, ki jih ljubite in poznate kot družino Boga. Ker se učite biti mirni in zavedajoč se svoje svetosti pustite, da odgovori na intuitiven način tečejo v vas. Sprostite se. Nehajte potiskati resničnost za katero mislite, da je pred vami. Namesto tega pustite družini, da dela za vašo korist v resničnosti, ki ni vidna. Zdaj je pravi čas.

Ne obupujte nad tem, kar vidite na planetu! Glejte na to kot na važno prilagoditev. Ali žalujete za listjem dreves vsako zimo? Ali pa imate modrost, da veste za letne čase in prenovitev, ki jo prinesejo? Pričakujte mir na Zemlji! Naj se v naslednjih štirih letih pod vašim vodstvom pokaže Novi Jeruzalem in naj se zgradi oder za leto 2008. Nato držite luč visoko in vztrajate v bitki do leta 2012. Razumite, da iz teme pride svetloba. Pojdite skozi to bitko s svetlobo, ki jo nosite, vendar bodite mirni in poslušajte pesem. Sladko je prežeta z močjo in smerjo.

Prisluhni novoenergijski pesmi boginje, ki uravnoteža in prisluhni tvoji Lemurijski družini, ki stopa naprej, da napolni besedilo ljubezni. Nato bodi miren in vedi, da si TI Bog.

In tako je.

Kryon

Prevod © Jan Čadež

Ni komentarjev: