18. julij 2007

~ Zapustimo Prostore Stare Realnosti ~

Karen Bishop
KAJ SE DOGAJA NA PLANETU ZEMLJA?
NAJNOVEJŠI ENERGETSKI ALARM

11.7.2007

SMO PRIPRAVLJENI ZAPUSTITI PROSTORE STARE REALNOSTI?

Pozdravljeni!

Misija izpolnjena. In kakšna misija je to bila! Ne glede na to ali smo se tega zavedali ali ne, smo v zadnjih tednih bili zaposleni s čiščenjem, izpuščanjem in uvrščanjem na naslednjo platformo realnosti, kamor smo končno prispeli. (Če ste se v tem času počutili negotove ali ste zaznali nenavadno pomanjkanje samozavesti ali če ste se počutili ločene od vsega, vedite da je to samo zato, ker ste uspešno izpustili dele sebe, ki jih v višjih sferah ne potrebujete. Kmalu se boste vrnili v stare tračnice!)

Za to veliko mojstrsko delo ni bilo potrebnega posebnega namena. Kot ''lightworker-ji'' smo med seboj vedno popolnoma povezani in stvari izkušamo za celoto. To nam je dano in tako tudi vedno bo. Ne more biti drugače. (Mi sami nismo rabili namerno aktivirati te mreže, saj je le-ta vedno v poziciji, v kateri mora biti… kakršnokoli vmešavanje v to popolnost bi samo povzročilo prekinitve in motnje v popolni povezanosti, ki smo jo vedno imeli z vsem. Vse je vedno, in tako bo tudi nadalje, v popolnem božanskem redu, brez da se mi kakorkoli namerno vmešavamo v to.)

Ta faza zaključevanja se lahko manifestira kot močna želja, da nekaj časa ne bi ničesar počeli ali pa da bi si vzeli počitnice in samo postopali naokoli brez kakršnihkoli obveznosti. Če se med tem, ko poskušate kaj doseči, počutite kot da ste začepili v živem pesku, če ne želite ničesar početi, če čutite velik odpor do dolžnosti, ki jih imate in starih načinov življenja ali pa če se samo počutite izčrpane ali čemerne, skoraj zagotovo izkušate te zadnje energetske prostore v katerih se trenutno nahajamo.

Univerzum želi, da nekaj časa uživamo in se razvajamo ter si vzamemo kakšen dan samo zase. Univerzum si želi, da bi samo bili. Svet se ne bo podrl, če si bomo vzeli kaj časa zase. Tako je bil narejen. Sedaj se moramo za kratek čas posvetiti sebi.

Ta občutja in želje so v skladu z višjimi sferami realnosti. V višjih sferah smo ''upokojeni''. Če ste v zadnjem času iskali način, da bi se upokojili, je to razlog za to počutje. Kaj pravzaprav pomeni biti ''upokojen''?

Pomeni, da ne rabiš, v nekem določenem času, biti kje. Pomeni, da nimaš kakšnega posebnega dela. Vse tvoje potrebe so enostavno in brez napora zadovoljene. Nimaš zadolžitev. Imaš popolno in vso svobodo. Delaš kar želiš, vsak trenutek vsakega dne. Živiš v svoji strasti, medtem ko večino svojega časa preživiš v kreativnih početjih in/ali služenju. Pomeni sedeti v miru in uživati v družbi ljubljenih oseb in preprosto ljubiti drug drugega.

Da, sedaj smo resnično tu(kaj). Spet smo prispeli na novo stopnico lestve v višjih sferah. Nova realnost velikega miru in zadovoljstva in nova povezanost in pomoč drugemu sta skupaj s povezanostjo skozi naše strasti in namene, spet na voljo.

Smo ''lightworker-ji'' in kot takšni smo zelo predani. In kot je bilo omenjeno že večkrat, četudi se mnogi izmed nas ne zavedajo, kaj vse smo dosegli, smo dosegli veliko. Ta zadnja faza solsticija in retrogradnega Merkurja je navdihnila čiščenje in povezovanje je potekalo zelo globoko, pri čemer je nekatere izmed nas dodatno izklesalo.

Toda očistili smo pot za nov energetski preskok in sedaj nas čakajo nagrade. Kolebajoč proces vstajenja je ves čas v teku… pri tem pa nam služi tako, da nam vedno priskrbi nove in boljše prostore.

Če ste med tistimi, ki se v tem trenutku ne počutite ravno na vrhu ali pa celo izkušate šokantne energije tega prehoda, ali če se počutite potlačeno, je najboljša stvar, ki jo lahko naredite ta, da se povežete z novimi energijami v katerih se nahajamo. To pa vključuje dajanje sebi.

Da, za nekaj časa lahko izpustimo stvari. Lahko si odpočijemo. To početje nas poveže, v stanju povezanosti, pa je za vse naše potrebe magično poskrbljeno. To je tisto, kar želi Univerzum, da počnemo. Upiranje tem trenutnim razmeram je tisto, ki nam povzroča neugodje. Odpustiti stvari in samo biti je način s katerim se bomo spet vrnili v višje sfere.

Sedaj lahko resnično dovolimo Univerzumu, da nam prinese, kar potrebujemo. S tem, ko smo pripravljeni za naslednji korak, ki se naj nam pokaže, ko smo pripravljeni razrešiti dilemo, kako se ''upokojiti'', ali katerokoli drugo situacijo, za katero se je zdelo, da zanjo nimamo rešitve, odpremo vrata za odgovore, da pridejo. Bodimo voljni. Dovolimo.

Ta novi prostor lepote, miru, povezanosti in ekstaze je pravzaprav tu. Samo dovoliti si moramo, da smo v tem prostoru. Vanj lahko pridemo z našim namenom in s tem, da odpustimo iluzijo, da vemo kje smo. Samo osredotočimo se in poglejmo. Poglejmo za tem prostorom. Poglejmo ga. Dovolimo si iti tja - sedaj, saj je že tukaj. Zapustimo en svet in vstopimo v drugega. Najdimo ga v očeh našega partnerja ali pa mogoče v očeh štirinožnega prijatelja. Najdimo ga v očeh drugega, ko se povežemo v eno. Opazimo ga v lepoti narave. Poslušajmo ga v melodiji čudovite pesmi. Zavohajmo ga v vrtu polnem rož. Začutimo ga s svojimi prsti, ko vlečemo poteze v tkanini veličastne kreacije.

Ustavimo se za nekaj časa in počivajmo. Spet se povežimo na naslednjo stopnico evolucijske lestve. Univerzum želi to. Univerzum nam pravi, da je tako bilo nameravano. Zagotovljeno nam je, da doživimo te čudovite in krasne izkušnje uživanja in samo biti. To je naše darilo za našo neverjetno služenje prinašalcev luči, ki smo. Resnično smo veličastna bitja. Da, cenjeni smo.

Kje bo vaš prostor v nebesih? Kje boste (pre)bivali? Kako bo izgledala vaša realnost? Kaj si boste dovolili, da pride v vaše prostore? Kaj boste ustvarili?

http://www.whatsuponplanetearth.com/latest.htm

V teh čudežnih časih vam želim Nebesa v vaših srcih, zvezdni prah v duši in čudeže v vaših življenjih.

Do naslednjič, Karen

Prevod: Rolanda Igriva Vila

Ni komentarjev: